Kutlu: "Üstün olan bizdik.."

karagümrük

Kayıtlı Üye
Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, maçta üstün olan ve gol pozisyonlarına giren takımın, Denizlispor olduğunu söyledi.

Kutlu, Denizlispor - Gaziantepspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, maçın, ''ligin son maçı olması dolayısıyla temposu biraz düşük bir karşılaşma'' olduğunu belirtti.

''Üstün olan ve gol pozisyonlarına giren, galip gelecek gol pozisyonları üreten Denizlispor oldu, ama berabere tamamladık'' diyen Kutlu, şöyle devam etti:
''Denizlispor açısından bir sezon geride kaldı. Olumsuz bir sezon oldu. Çünkü ne yazık ki küme düştü. Ben daha önce de belirttim. Bu benim son maçımdı burada. Denizli'nin Denizlispor'a ihtiyacı var. Denizli'nin en büyük değeri Denizlispor ve herkesin sahip çıkması gereken bir takım. Ne yazık ki ben ligin 13 veya 14. haftasında geldim. Geldiğim zamandan bu yana bu ilginin yetersiz kaldığını gördüm.
Daha önceki basın toplantısında, 'Mali anlamda çok büyük sıkıntı var ve sadece başkan ve yönetim üzerine kalmış bir takım' demiştim. Bu biraz yanlış anlaşılmış. Benim burada hedef aldığım sadece sayın Belediye Başkanımız Nihat Zeybekci değildi. Gerçekten bize karşı son derece ılımlı. Ben kendisine teşekkür ediyorum. Zaman zaman bizlere maçlardan önce telefon edip başarılar dilemiştir ama şehirde birlik beraberlik bütünlük yoktu. Sayın Valimiz Yavuz Erkmen'e buradan çok teşekkür ediyorum. Ama bir birlikteliği sağlayamadık ne yazık ki. Eski yöneticiler, şehrin zenginleri büyük bir birliktelik yakalamak zorundalar. Bu birlikteliği yakalayamadığımız için mali sıkıntılarla da boğuşan bir futbolcu topluluğu vardı. Buradaki bence en düzgün çalışan takım bütün olumsuzluklara rağmen futbolcu topluluğu idi.''

Denizlispor'un gerçekten Süper Lig'de olması gereken bir takım olduğunu savunan Kutlu, şehrin büyük bir birliktelik oluşturması gerektiğini, yerel kanallar, gazeteler, televizyonlar, şehrin zenginleri, belediye başkanı, vali, yönetim kurulunun bir birliktelik oluşturup bu takımı tekrar Süper Lig'e çıkartmak zorunda olduklarını ifade etti.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri