Kutlu: ''Şans da çok önemli..''

karagümrük

Kayıtlı Üye
Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Trabzonspor karşısında iyi oynadıklarını ancak şanssız olduklarını söyledi..

"Oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Üst düzey mücadele ettiler, şanssız bir şekilde yenildik. 10 futbolcu kadromuzda değildi bunlardan 8 tanesi 11'de oynayanan oyunculardı. Ama bugün oynayan oyuncular da iyi oynadılar, her şeylerini sahaya koydular ama sonucu alamadık. Şans da çok önemli. 3-4 tane pozisyonumuz vardı ama 30 metreden gol yedik. Yemesek kazanabilirdik. Futbolcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum diyecek bir şey yok. Son hafta layıkıyla görevimizi yerine getirmeye çalışacağız."

-BASIN TOPLANTISI-
Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise birçok eksiklerinin bulunduğunu, buna rağmen iyi mücadele ettiklerini dile getirdi.

Kutlu, 10 futbolcunun bu maçta kendileriyle birlikte olmadığını vurgulayarak, ''Futbolcularım bunca eksiğe rağmen iyi oynadılar. Onlara teşekkür ediyorum. Trabzonspor'u da tebrik ediyorum'' dedi.

Gelecek sezon Denizlispor'u çalıştırmayacağını kaydeden genç teknik adam, bu kararını zaten daha önce almış olduğunu söyledi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri