Kütahya'da olay

Mjoy

Kayıtlı Üye
PTT 1. Lig'de TKİ Tavşanlı Linyitspor'a 2-0 yenilerek bitime bir hafta kala ligden düşmesi kesinleşen Kartalspor'un taraftarları, stattaki koltukları ve korkulukları kırdı.

Yenilgiye ve takımın küme düşmesine tepki gösteren Dumlupınar Stadı Kale Arkası Tribünü'nde bulunan yaklaşık 400 taraftar, maçın sonuna doğru koltukları kırıp sahaya attı. Bazı taraftarlar da sahaya çakmak fırlattı.

Polis ekipleri, maçın ardından güvenlik gerekçesiyle Kartalspor taraftarlarını bir süre statta bekleterek, dışarı çıkmalarına izin vermedi. Bu duruma sinirlenen bazı taraftarların, kapıları yumrukladığı ve tribünün üst bölümündeki korkulukları kırıp dışarı çıktığı gözlendi.

Taraftarlar, polis ekiplerinin kapıları açmasının ardından küfürler ederek stadı terk etti. Daha sonra otobüslerine binen gruplar, polis koruması eşliğinde kentten ayrıldı.

0505KARTALSPOR.jpg
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst