Kuşkonmazlı Balık (çin)

İnci

1907
Prenses
Malzeme (4-6 kişi için)
125 gr. kuşkonmaz (konserve olabilir)
1 yumurta akı
Tuz
500 gr. ayıklanmış ve kuşbaşı büyüklüğünde doğranmış beyaz etli balık
1 yemek kaşığı yağ
1 çay kaşığı ince dilimlenmiş maydanoz
4 adet taze soğan

Tuzlu ve kaynar suda kuşkonmazlan 5 dakika kaynatın. yumurta akı ve tuzla karıştırın. Kuşbaşı büyüklüğüne getirilmiş balıkları ekleyerek, kızarana kadar bekleyin.
Yağı bir kaseye dökün ve kıyılmış maydanozla, taze soğanın yarısını da ekleyin. 2 dakika tavada kızartın. Balıkları da ekledikten sonra 5 dakika pembeleşinceye kadar pişirin.
Bu karışıma kuşkonmazı ilave ederek 1 dakika daha pişirin. Sıcak bir servis tabağına koyun, kalan soğanı üzerine serptikten sonra hemen servis yapın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst