Kuşbaşı Etli Semizotu

İnci

1907
Prenses
2 demet semizotu
150 gr. kuşbaşı kuzu eti
3 çorba kaşığı tereyağı
1 adet soğan
2 adet domates
2 su bardağı sıcak su
Yarım kahve fincanı pirinç,
tuz

Bir tencereye tereyağı, kuşbaşı et ve küçük küçük doğradığımız soğanları koyarak iyice kavuralım. Domatesleri küp küp doğrayıp etlere ilave edelim ve 5 dakika sote-leyelim. Daha sonra sıcak suyu ilave ederek 45 dakika birlikte pişirelim. Semizotlarmı yıkayıp yemeklik doğrayalım. Etler pişin-ce, üzerine semizotu ve pirinçleri de ekleyip ağır ateşte 20-25 dakika daha pişirelim. Daha sonra sıcak olarak servis yapın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst