Kurutulmuş Domates Ve Parmesan Peynirli Burschetta

İnci

1907
Prenses
MALZEMELER

2 dilim uzun kesilmiş baget ekmeği
50 gr kurutulmuş domates
1 adet renkli biber
1 çorba kaşığı kapari
Süslemek için parmesan peyniri

PESTO SOS İÇİN

1 demet taze fesleğen
1 yarım çay fincanı zeytinyağı
Yarım çay fincanı dolmalık fıstık

PESTO SOSUN HAZIRLANIŞI

Dolmalık fıstığı zeytinyağında sote edin. Yıkanmış fesleğen yapraklarını katıp,bir süre pişirin. Sosu bir kenara alıp biraz soğutun, ardından mutfak robotunda fesleğen yaprakları iyice parçaları iyice parçalanana kadar çekin. Elde ettiğiniz pesto sosun artan kısmını ravioli içn kullanabilirsiniz.

BRUSCHATTA NIN HAZIRLANIŞI

Baget ekmeğinden diagonal olarak iki uzun dilim. 150 derecedeki fırında ekmekler kuruyana kadar bekletin. Malzemeleri küçük doğrayın,tuz ve karabiberle tatlandırın. Ekmeklerin üstüne domatesli karışımı, pesto sosunu ve parmesan peyniri peyniri dilimlerini koyup servis yapın
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst