4-5 kişilik
100 gram margarin
100 gram bitter çikolata
3 çorba kaşığı tozşeker
1 tatlı kaşığı toz tarçın
1 su bardağı yulaf ezmesi
1 su bardağı kuru üzüm
Margarini kalın tabanlı bir tavada eritin. Çikolatayı küçük küçük kırıp, erimiş margarine katın ve çikolatayı eritin. Bu karışıma 3 çorba kaşığı tozşekeri ve 1 tatlı kaşığı toz tarçını katıp, karıştırın. Son olarak 1 su bardağı yulaf ezmesini ve 1 su bardağı yıkanıp, kurulanmış kuru üzümleri katıp karıştırın. 25x25 cm ebatmda bir kabı alüminyum folyo ile kaplayın. Karışımı kaba boşaltıp kaşıkla düzeltin. Donana kadar buzdolabında bekletin. Karelere kesip, servis yapın.
100 gram margarin
100 gram bitter çikolata
3 çorba kaşığı tozşeker
1 tatlı kaşığı toz tarçın
1 su bardağı yulaf ezmesi
1 su bardağı kuru üzüm
Margarini kalın tabanlı bir tavada eritin. Çikolatayı küçük küçük kırıp, erimiş margarine katın ve çikolatayı eritin. Bu karışıma 3 çorba kaşığı tozşekeri ve 1 tatlı kaşığı toz tarçını katıp, karıştırın. Son olarak 1 su bardağı yulaf ezmesini ve 1 su bardağı yıkanıp, kurulanmış kuru üzümleri katıp karıştırın. 25x25 cm ebatmda bir kabı alüminyum folyo ile kaplayın. Karışımı kaba boşaltıp kaşıkla düzeltin. Donana kadar buzdolabında bekletin. Karelere kesip, servis yapın.