Kuru Domatesli Kanepe

İnci

1907
Prenses
4 adet tost ekmeği
12 adet kuru domates
1 diş sarımsak
1 su bardağı rende kaşar
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Az tuz
Az karabiber

Kuru domatesler ılık suda en az 1 saat bekletilir, süzgece çıkarılır.Ekmek dilimleri tost makinesinde ya da ızgarada kızartılır. Bütün diş sarımsak ekmeklerin üzerine sürtülür. Rende kaşar ekmek dilimlerine paylaştırılır. Her dilimin üzerine 3'er adet, birkaç parçaya kesilmiş kuru domates konur. Zeytinyağı gezdirilir. Tuz ve karabiber serpilir. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında kaşar eriyene dek pişirilir.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst