Malzemeler:
2 su bardağı kuru börülce
1 Kuru soğan
4 adet taze soğan
1/3 Demet maydanoz
3 Kaşık zeytinyağı
2 Kaşık Limon suyu ve tuz
2 Adet domates
Yapılışı : Bir gece önceden ıslattığınız börülceleri saüzüp bir tencereye alınız.Üzerini 2-3 parmak geçecek kadar su ilave edin bir kuru soğanı bir kaçparçaya bölüp tuzu da atarak 20 dakika kaynatın ve sıcakken kepçe ile salata kabına alıp üzerine zeytinyağını dökerek iyice karıştırın.Diğer tarafta küp küp doğradığınız domates,biber ve taze soğanları ince ince kıydığınız maydanozları da börülceye katarak karıştırın ve karışıma limonuda sıkarak servis tabağına alın . Buyrun afiyet olsun.
2 su bardağı kuru börülce
1 Kuru soğan
4 adet taze soğan
1/3 Demet maydanoz
3 Kaşık zeytinyağı
2 Kaşık Limon suyu ve tuz
2 Adet domates
Yapılışı : Bir gece önceden ıslattığınız börülceleri saüzüp bir tencereye alınız.Üzerini 2-3 parmak geçecek kadar su ilave edin bir kuru soğanı bir kaçparçaya bölüp tuzu da atarak 20 dakika kaynatın ve sıcakken kepçe ile salata kabına alıp üzerine zeytinyağını dökerek iyice karıştırın.Diğer tarafta küp küp doğradığınız domates,biber ve taze soğanları ince ince kıydığınız maydanozları da börülceye katarak karıştırın ve karışıma limonuda sıkarak servis tabağına alın . Buyrun afiyet olsun.