Malzemeler:
yarim kg kuru börülce (istege kalmis)
iki kuru sogan
1 cay bardagi zeytinyagı
salca
tuz
1 kesme seker
YAPILISI:
Bögrülceyi bir saat kadar ilik suda tutun, kaynatin, hemen kara suyunu dökün. Soganlari ince dograyin güzelce kavurun salcasini (az biber salcasida konulabilir) tuz seker yeterince su ilave edilir aynen kuru fasulye gibi pisirilir.
NOT: Bögrülce kuru fasulye gibi koyu olmaz az su ile pisirebilirsiniz.
yarim kg kuru börülce (istege kalmis)
iki kuru sogan
1 cay bardagi zeytinyagı
salca
tuz
1 kesme seker
YAPILISI:
Bögrülceyi bir saat kadar ilik suda tutun, kaynatin, hemen kara suyunu dökün. Soganlari ince dograyin güzelce kavurun salcasini (az biber salcasida konulabilir) tuz seker yeterince su ilave edilir aynen kuru fasulye gibi pisirilir.
NOT: Bögrülce kuru fasulye gibi koyu olmaz az su ile pisirebilirsiniz.