Kurtlar Vadisi

Polat Alemdar karakteri değişecekmi ?

• Hayır değişmeyecek

Oy: 2 66.7%
  • Evet değişecek

Oy: 1 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    3

SaMuRai

Kayıtlı Üye
Beyler sizce Polat Alemdar karakteri değişecekmi ?

Arkadaşlar bence polat diziden ayrıldı çünkü polatın yüzü feci bir şekilde yanmış. aMaskesini de açmayacaklar hiç bi zaman. (yüzünü göstermemek için) Maskeli polat olarak bilinecek gerçekte ise polat olmadıgı sonradan anlaşılacak. Zaten polatın sesi gerçek sesi değil. benim fikrim bu bence de böyle tabiki..

---> Kurtlar Vadisi

Bence Evlendigi Icin Balayi Falan Dügün Stessi Falan Izinli Öyle Yerini Dolduruyolar Maskeli Felan xD

---> Kurtlar Vadisi

Ama eli yüzü yanmış büyük ihtimal yüzü değişecek hem o patlama yapmacık gibi oldu onu açıklamaları lazım

---> Kurtlar Vadisi

[MENTION=154200]Director23[/MENTION] est :p
tatilde hanimi ile gelince devam edecek diziye panik yok gencler :D

---> Kurtlar Vadisi

Bey olmadığım için cevap vermiyorum. Şaka bir yana bir bölümüne bile bakmadım. Fikrim hiçbir zaman olmadı. :)

---> Kurtlar Vadisi

2015'e kadar proje devam ediyor Necati Şaşmaz ile sonrası sinema çekimi daha sonra 2020 ye uzuyor proje geçen sene söylemişlerdi zaten

---> Kurtlar Vadisi

eskıı bolumlerıı daha ıyı sımdık ızlemıyorum tırt :D ama bence degısmezzz :D nelerııın üstesinden geldıı polat bunuda atlatır :D

---> Kurtlar Vadisi

Supermen halt etmis polatin yaninda :) 9 degil 19 canli, gel abi gel abla turk Mali supermen 19 canli :) vur vur olmez :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri