KuRTLaR VaDiSi TeRöR DiZiSiNiN YaYıNDaN KaLDıRıLMaSıNı DoGRu BuLuYoRMuSuNuZ..?

HåRßïCoCµK

Kayıtlı Üye
kvt7ms3.gif

Bence Bu Dizide Tek Yanlıs Asırı Miliyetciligin Yapılmasıydı...Düsüncem Sudur Ki Senaryoda Hafiften Oynanıp Tekrardan Vizyona Gecilir...Ama Ben oLSam Kurtlar Vadisi Irak Gibi Film Yaparım Sizlerinde Goruslerini Bekliyorum...

bencee izlemeyenlerr izleyennlere karışmasınn.bazı yerlerde izleyenler izlemeyenler birbirini cahilliklee suçluuolar ve bazıı okumalarıma göree de bu diziyi izleyindee türkiyenin durumunu öğreninn diolarr. zaten önceden berii bu konularr vardıı ve bilmeyenler bunu otursun izlesinn ama izlemeyenlerede kimse karışmasın ayrıcaa bi yandan ii oldu çok şiddet içeren bir diziydi herkes alemdar memati olmak istioo sanki dünyayı kurtarıolar alt tarafı bi dizi ve dizi bitince herkesin bütün milliyetçi duyguları yok oluyo

İstenmediği söylenen bir diziye bu kadar çok mesaj geliyor ve hala tartışılıyorsa biraz düşünmek gerek. Acaba diziyi istemeyenler halk mı yoksa . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ? Kararı size bırakıyorum

kaldırsınlarda amerikan filmlerinden bir tanesini koysunlar türkleri kötüleyen aşalayan onu seyrettirsinler millete en nihayetin bir dizi neden bu kadar büyütülüyor anlaşılmış değil etkilenmeler falan bahane rahatsız olanlar var sanırım

etkilenme bahane olamaz demeyin görünen köy kılavuz istemio ama izleyenlerde adam gibi izleyip bişileri deşifre etmesinler yani . tv kaldırmakta çözüm değil . internette yayınlancakmış .her birey kendinden sorumlu ve bu dizideki kahramanları kendine örnek alanları kişiliksizz olarak nitelendiriorum.siz amerikan filmleri kötülüğo diosunz ama türklerinde türke zararı var türk türke zarar veriosaa bence kaldırılmalı çünkü okullarda şiddet çoğaldı çocuklar ellerindee bıçakla silahla gelir olduu ve ben diorum ki bu diziyi erkekler izlemesin çünkü şiddetle davranan mantığıyla hareket edemeyen tek varlık erkekler çok şiddete meğilli ve meraklılar

Kimseye Zorla Hicbir Kanal Ve Tv Izletilmiyor Istemeyen Izlemez Konu Kapanir Burada Olanlar Apacik Ortada .
Normal Insan Zagten Film Oldugunu Anlar Etkilenmez Ama Sorunlu Insansa Özentileri Varsa Ona Rtukte BİŞİ Yapamaz Terorde Bu Film Internette Yayinlansin Yine Izlenir Ama Yapilan Cok YanliŞti Yani Dedigim Gibi Inseteyen Izlemez Bukadar Basİt !

bende aynıu şeyi sölüyorum zaten izleyen izler izlemeyen izlemezz çare değil ama bu diziyi de izleyenler izlemeyenlere cahillikle yobazlıkla vede işte amerikan flmini izle cart yap curt yap deme hakkına sahip değil şahsen ben bu kürt türk olayını bu dizide öğrenmedim zaten biliodum yani, bunu öğrenmek için illada zorla bi dizi izlenmezz ama hayatında eğlenceden başka bişi görmeyen bilmeyen insanlar böle dizi yapılıncaa izliolarr milliyetçilk duygusuna kapılıolar sonradaa özenip farklı farklı davranışlar sergiliolar

Kimseye Zorla Hicbir Kanal Ve Tv Izletilmiyor Istemeyen Izlemez Konu Kapanir Burada Olanlar Apacik Ortada .
Normal Insan Zagten Film Oldugunu Anlar Etkilenmez Ama Sorunlu Insansa Özentileri Varsa Ona Rtukte BİŞİ Yapamaz Terorde Bu Film Internette Yayinlansin Yine Izlenir Ama Yapilan Cok YanliŞti Yani Dedigim Gibi Inseteyen Izlemez Bukadar Basİt !

Kesinlikle Katılıyorum...

Eveet Bii YanDan Kötü LüGü VaRDır İyiLiGi VaR...ÖgreTici KonulaRıı Var Türk GencLigi CoK Özenen Bı GencLık OLDuGuu Icın PoLaT Vs Vss OLmaq İstıyor BuDa KötüLüGüDür...O KaDaR Emeq Harcanmııs Bunu RTÜK E OnCeDen GostermemısLermı ???EmeGe YazıK .!

valla ben izliyordum:) kaldırıldı ama int. yayınlıcaklarmış bnm arkım kurtlar vadisi hastası valla çok üzüldü bence farketmezdi yani kaldırılmasaydı da olurdu

KesinliKLe KalDırmaSaLaR İDii Iyı OlurDu Dıye Dusunuyorum ŞiDDeT Coqmu UyarSınlar DegiştırSınLeR ;)

ya bi açıklama yapmışlar..biz bu diziyi hertürlü yayınlıyacağız gerek inernet gerek vcd dvd yani adamlar kararlı

yayınlanmalı kımseye zorla ızletmıyorlar begenmeyenler ızlemez ama yayınlanmalı dıyorum !!!

En Son Aldıgım Habere Göre Kurtlar Vadisinin Yerine Ayrılık Dizisini Getiriolar Bende Kalkmasına Karsıyım Bu Diziler Yapılırken Rtük Konularını İncelemiyo Mu? İnceliyosa En Basta Nie Kaldırmadılar Ki ...İns Yayınlanır Siddet Yuzunden Kaldırıldıgını Sanmıyorum Kurtlar Vadisi 1 Deki Siddet Bu Dizide Olmuycaktı...Asıl Neden Bölünme Falan İsleri Cıkıcak Die Kaldırdılar :s Eger Bölücülükse Bu Tür Dizi Yapan Cok Bence Rtük Objektif Olmadı :)

Genelde 8-15 yaş arası çocuklar böyle dizilerden çok etkileniyor...Bu tartışmalar cocuklar için ....

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri