Kurtlar Vadisi Polat Alemdar-Memati Baş ve Abdülhey Çoban'dan Soruldu..!!(Erhan'ı koymadım.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PoLaT-BaHa

Kayıtlı Üye

Hayatımda hep bir şeyi değiştirmeye karar verdim.Önce kendimi,sonra ailemi,sonra çevremi,sonra ülkemi...Gördüm ki aslında herşeyim meğer önceden değiştirilmiş...Kendim değiştirilmişim,ismim farklıymış,ailem değiştirilmiş,ailem farklıymış,çevrem değiştirilmiş,çevrem farklıymış,VE ÜLKEM...Çoktan değiştirilmiş,dönüştürülmüş,kapana kısılmış...

Ben dünyanın çok yerini gördüm hakim bey...!!! Çok insan tanıdım.Ben bizim insanımız gibisini hiç görmedim.Bu kadar iyi kalpli,bu kadar temiz,bu kadar yetenekli,bu kadar becerikli,bu kadar saf ve bu kadar akıllı bir millet görmedim..

Ama bu kadar sömürülen bir millette görmedim.Ama şu sömürenlere bakıyorum.Çapları şu bizim Erhan'ın köyde otlattığı koyunlar kadar bile değil...Ama uşaklıklarının karşılığını iyi aldıkları gibi,uşaklığı da layıkıyla yerine getiriyorlar.Siz bana diyorsunuz ki bunları gör,duy,anla ama sus..Anlatma,ve kabul et,ve değiştirme...MÜDEHALE ETME...!!!

Ben bir devlet terbiyesi aldım.Devletin geleneğiyle yetiştirildim.Bu gelenekleri,bu terbiyenin içinde de şüphesiz değiştirmek istediğim hususlar var.En başta devletin milletten üstün tutulması...Çünkü buna gerek yok..Bu millet devletini baş tacı etmiş.16 kere devleti yıkılmış,17.kez devlet kurulmuş,şimdi siz beni devleti yıkmaya çalışmakla suçluyorsunuz...

Bu bir iftiradır.Anayasal düzeni değiştirmeye çalışmakla suçluyorsunuz.İsnaat edilen bu suçun muhatabı ben değil,1960'da 1980'de silah zoruyla anayasayı değiştirenlerdir.Anayasayı yıkıyorsan,iktidarı ele geçiriyorsan kahramansın.İktidarı ele geçiremiyorsan hainsin.Hainle kahraman arasındaki farkı mahkeme değil tarih belirler !!!...

Tarihe nereden bakacağız ? 1907'den tarihe bakarsak Enver Paşa eşkiyadır,1908'de Hürriyet kahramanı,1914'te başkomutan vekili,1918'de sürgün bir mağlup komutan,1923'te vatan haini...

Şimdi bana bugün söyleyeceğiniz kararın,vereceğiniz hükmün tarihi açısından hiç mi önemi yok ? Kurtlar Vadisi operasyonu bitmiştir..Yanlışıyla doğrusuyla bu mücadele benim şahsımda Türk milletine aittir..

TAKDİR YÜCE MİLLETİMİNDİR !!!

Pişman değilim hakim bey...Devlet hiç bir zaman bizden varlığını esirgemedi hakim bey.Allah razı olsun ..!! Devletle tanışıklığımız aşağı yukarı hepimizin aynı tarihlere dayanıyor.Polat abiyle,Abdülhey bir safda,biz ayrı safda...Ama yine de devleti tanıdık.Dediğiniz gibi suç örgütlerinin içinden geliyorum.Kendimi bildim bileli sizin suç dediğiniz şeyi işliyorum.Her türlü suçu suçluyu gördüm tanıdım.Güç bizim dünyamızda güçlü olmak için kullanılan bir araçtı.Güçlü olmak içinse silah lazımdı,para lazımdı,racon lazımdı...

Biz bunu tek gerçek olarak kabul ettik,inandık.Derken,bir adam çıktı geldi.Alemdeki bütün raconları altüst etti.Makamı mevkiyeyi elinin tersiyle itti.O ittikçe makamın mevkisi arttı.Parayı pulu elinin tersiyle itti.O ittikçe para oluk oluk aktı.Ben önceleri dedim ki,diğerlerinden farklı,akıllı adam...

Taktiği,usulü bu..Sonra gördüm ki yok..Paranın pul kadar değeri yok.Makamın gücün hiç önemi yok.Bu adamın bir derdi var.Bir kez yol ayrımına geldim.Kafama silah dayadım.Bana benimle mafyayı bitirene kadar savaş dedi...Su testisinin su yolunda neden kırıldığını öğrendim de ondan...

Bize öğrettiklerinin yalan olduğunu,testiyi kırasın diye dereye gönderdiklerini duydum da ondan..

Kabadayı geçinenlerin zavallı olduklarını gördüm de ondan...

Silahın ardına sığınanların cebini,gırtlağını düşündüğünü gördüm de ondan..

Hıhh...

Ben babaların yanında çok gezdim.

Onların baba olmadığını anladım da ondan..

POLAT ALEMDAR geldi dedi ki , bir çocuk babasız büyür ama anasız büyüyemez.Bizim tek bir anamız var.O da VATAN !!

Anamızı sevdiğimiz için pişman mısınız diye soruyorsunuz.Anama bugün de laf söyleyenin dilini koparır,el uzatanın elini kırarım !!

HİÇTE PİŞMAN OLMAM .. !!!

Normaldir hakim bey...Devlet dediğiniz büyük bir örgüt.Koruyanı da içinde barındırıyor,yıkmaya çalışanıda...Düşünce suçundan çok yatmam hakim bey...Ömrüm boyunca hiç düşünmedim,hep emir aldım.Hakim bey,ben yetim yurdunda yatarken bana bir el uzattı,beni oradan çekti çıkardı,büyüttü,yetiştirdi..Dedi ki sen bu vatanın evladısın !!

Senin ananda babanda devlet.O devlet dediğin kutsal bir varlık.En büyük şeref ona hizmet edip,uğrunda ölmek...Ben buna iman ettim.İmanımı korumak için hep üstlerime itaat ettim.Bugün tek bir üst olarak tanıdığım POLAT ALEMDAR'ı korumak,yanlış yaparsa öldürmek üzre devlet tarafından yanına yerleştirildim..

Ben bunu bile sorgulamamışım..Sizin sorduğunuzu nasıl sorgulayayım hakim bey ?

Söylediler hakim bey...Biz devleti karşılıksız sevdik.Mahkemede mi ihtimas bekleyeceğiz ?

Vaadedilen hiç bir şeye devletimizi satmadık.Bize dediler ki,devlet büyük tehlike altında..Hiç düşünmeden,hiçbir şey beklemeden göreve koştuk.Ben ömrüm boyunca devletin çok çeşit yüzlerini gördüm.Devlet adına liderlik yapan çok adam tanıdım.Belli bir yerden sonra çoğunda zafiyet gördüm.Kolay işler değil bunlar.Ben kimseyi yargılamıyorum.

Nasılsa bir gün herkes hesap verecek.Benim en büyük mutluluğum bu hesabı bu üç kişiyle veriyor olmamdır.Ben çok konuşan bir adam değilim.Bir tek şey biliyorum.Tek bir devlet yok,TEK BİR VATAN VAR !!

Benim abim bu vatan için hizmet etti.Ne mutlu ki bugün suçlandığımız şey.......

---> Kurtlar Vadisi Polat Alemdar-Memati Baş ve Abdülhey Çoban'dan Soruldu..!!(Erhan'ı koymadım.)

Tesekkurler..

---> Kurtlar Vadisi Polat Alemdar-Memati Baş ve Abdülhey Çoban'dan Soruldu..!!(Erhan'ı koymadım.)

Tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri