Kurtlar Vadisi Daha İyiydi Yahu!

PoLaT-BaHa

Kayıtlı Üye
"İrticayla mücadele eylem planı" -belgesi hadi ben de Ertuğrul Özkök gibi yapayım- "eğer gerçekse" hakikaten akıl dışı bir olay.

Örneklerinin bolluğu yüzünden "asla ve kat'a böyle bir andıç olmaz" diyemiyoruz.

Peki neden "hakikaten akıl dışı bir olay" cümlesini kullandım?

Bu tip uçuk senaryolar hazırlayanların TSK içinde barınabiliyor olmasını yadırgadım da ondan bu hayretimin nedeni.

Çünkü kimle konuşsam TSK'nın itibarının fena halde zedelendiği görüşündeler.

"Kurmay" niteliğinin yanısıra akıl sağlığını da kaybettiği aşikar olan kişiler TSK'nin itibarıyla oynadıklarının bilincinde değiller galiba.

"Akıl dışı" derken kastettiğim şey tam da bu.

-O menfur belge gerçekse- "Kurtlar Vadisi" dizisinin imajını kirleteceklermiş akıllarınca.

Hay aksi şeytan! Bundan sonra erkeksen Kurtlar Vadisi'ni eleştir bakayım!

Dizi tatile girdi de eleştirememenin dayanılmaz ağrılarından bu seferlik paçayı yırttık.

Ya bu belge iddiası ortaya atılmadan önce eleştirseydim durumum ne olacaktı hiç düşündünüz mü?

"Hımm", "mıımm" mırıldanmaları kimbilir ne sorulara yol açacaktı.

Bu tip eleştiriler kaleme almadan önce istihareye yatsam fena olmaz herhalde.

Bu ülkede gazetecilik yapmanın o kadar da kolay olmadığını bu vesileyle bir kez daha hatırlatmak isterim.

Kurtlar Vadisi"nin imajını kirletmek isteyenler tam da bu diziye rahmet okutacak işler yapmayı düşünmüşler..

Lakin dizinin imajını kirletemedikleri ortada, tam tersine aklamış bile oldular..

Üstelik dizinin senaristlerine kullanabilecekleri bir yığın malzeme verdiler.

Biz de dizinin senaristlerine atıp tutuyorduk..

"Saçma sapan işler" deyip geçmemek lazımmış, bal gibi olabiliyormuş..

Tabii, o belge gerçekse…

Bir akıl dışılık, bir delilik akıyor her tarafından çünkü.

Ertuğrul Özkök'ün de kafasına takıldığı gibi benim de takıldı işte..

"İyi ki bu komutanlarla savaşa girmemişiz" derken Bülent Arınç haklı mıydı acaba?

Habertürk'ten Doğan Satmış, "Taraf Gazetesi bu belgeyi yayınlayarak gazetecilik görevini yerine getirmiştir. Ama belgenin yalan olması hepimizi rahatlatmıştır" dese bile bu iş bitmedi henüz.

Birilerinin 'yalan', birilerinin 'gerçek' demesiyle bitseydi keşke.

O zaman ben de Doğan Satmış gibi işin kolayına kaçıp rahatlamak isterdim.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri