Kurtarın beni..

ParadokS

Kayıtlı Üye
Trabzonspor'dan Suudi Arabistan'ın Al-Shabab takımına transfer olan İbrahima Yattara, bordo mavili ekibe dönmek için can atıyor.

Suudi ekibi Al-Shabab’a bir türlü alışamayan Gineli, ‘Gerekirse bedava oynarım’ sözleriyle yönetime çağrıda bulundu

Trabzon’un eski yıldızı Yattara, Fırtına’ya geri dönmek için can atıyor. Suudi ekibi Al-Shabab’a bir türlü alışamayan Gineli, ‘Gerekirse bedava oynarım’ sözleriyle yönetime çağrıda bulundu.

Geçen sezon sonunda Trabzon’dan Suudi Arabistan’ın Al-Shabab ekibine transfer olan İbrahima Yattara, Bordo-Mavili yönetime “Beni geri alın” çağrısı yaptı. Sakatlığı sebebiyle geçen yıl fazla forma şansı bulumayan Gineli, disiplinsizliğini de sürdürünce teknik direktör Şenol Güneş ve yönetimin ortak kararıyla gözden çıkarılmış ve Al- Shabab’a gönderilmişti.

Arabistan’a uyumsağlayamayan ve bunalıma giren Yattara’nın, Trabzon yönetimine haber yollayıp “Beni buradan kurtarın, sizden alacağımolan 500 bin Euro’dan da vazgeçerim” dedi. Yönetim, Gineli yıldızın talebini önümüzdeki günlerde gündeme alacak. Ancak Fırtına’nın genel tavrının, takımdan sorunlu ayrılan İbrahima Yattara’nın geri alınmaması yönünde.​

---> Kurtarın beni..

Çok yetenekli bir oyuncu trabzonspor olmasada diger türk takımlarına gelmesi hiçte fena olmaz.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri