Kurban Bayraminiz Kutlu Olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nuyageva

Bayan Üye

Bugün Arefe , yarin bayram nasipse.Bende forumdaki kuzucuklarin ve büyüklerimin bayramini kutlayim dedim .) Hatam varsa yeniyim affola .) Kavurmalarla migdemiz ve gözümüz bayram edecek nasipse .)Ben diyete bayramin ilk iki günü tatil verdim .))Doyana kadar olmasada tadina varana kadar yicemm .)) Rabbim hepinize kurban kesmeyi ve paylasmayi nasip etsin... Ben doya doya yiyemeyecegim icinde hepinizin bogazinda kalsin (amin) .))) Sevdiklerinizle nice nice bayramlar görün insAllah .) Son olarak diyorum ki ;

Ya ağlamasın hiç kimse

Ya da gülmesin şu her zaman gülenler

Ya kimse de olmasın para denen illet

Ya da paylaşmasını öğrensin paralı millet

Ya kimse söylemesin sevdiğini

Ya da yapsınlar şu asıl sevginin tarifini

Ya şu bayramlar hiç yaşanmasın

Ya da bayramlarda et yemeyen kalmasın...

Diyelim Atalay Demirci gibi...

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN .))

---> Kurban Bayraminiz Kutlu Olsun

Daha bir gün var konu açılmış :) tüm düşler forum un kurban bayramı kutlu olsun nice bayramlara:)

Daha bir gün var konu açılmış :) tüm düşler forum un kurban bayramı kutlu olsun nice bayramlara:)

1 gün beklersem konuyu ben acamazdim ki :$ Hem niye rencide ediyorsun bakim sen beni? İlk defa konu acmis gariban bi useri niye ezikliyorsun? .)) Fakirim ama gururluyum kapa konumu gonsu :p .)))

Allah razi olsun abisi .))) Gonsu harcligimi hazirla el öpmeye gelicem .))

Kurban Bayramınızı Tebrik Ederim , İyiki açmışsın konuyu hem çat diye bayramda açılmaz 1 gün öncesinden olsun zararı yok :)

kurban bayramınız mübarek olsun hayırlı bayramlar

Kurban Bayramınızı Tebrik Ederim , İyiki açmışsın konuyu hem çat diye bayramda açılmaz 1 gün öncesinden olsun zararı yok :)

Suandan itibaren en sevdigim adminsiniz koruyun beni böyle .)) Demi ya konu actim diye hemen yedim samari .))) Bayraminiz kutlu olsun .)

Coklu alinti yapmayi bilmedigimden etiketlicem .) Bayramin kutlu olsun [MENTION=160531]Anisette[/MENTION] .)

Bayraminiz kutlu olsun [MENTION=151672]bluee[/MENTION] .)

Sevdiklerinizle nice bayramlara ...

[MENTION=170018]Nuyageva[/MENTION] teşekkür ederim ama ben admin değilim :222124:

[MENTION=170018]Nuyageva[/MENTION] teşekkür ederim ama ben admin değilim :222124:

Bozuntuya verme rezil oldum .))) Uykusuzluktan admin sandim :p .))) Adminmis gibi davran farketmesinler .)) Dur toparlayim öhöm öhömm .))Ben ileride admin olacaksiniz öngörüsüyle demistim :p .)))

Bozuntuya verme rezil oldum .))) Uykusuzluktan admin sandim :p .))) Adminmis gibi davran farketmesinler .)) Dur toparlayim öhöm öhömm .))Ben ileride admin olacaksiniz öngörüsüyle demistim :p .)))

Kendi isteğim ile bile mümkün değil ama nasip diyelim :D hem ben bu durumumla memnunum :D

hahaha bu durum hiç yaşanmamış gibi yapabilirim xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri