Kur'an-ı Kerim Seçmeli Ders Oldu

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
AKP, 4+4+4 kesintili eğitim teklifine dün verdiği önergeyle çifte ayar yaptı. Ortaokul ve liselerde “Kuran-ı Kerim ve Peygamber’in hayatı”nın seçmeli ders olarak okutulması ile imam hatiplerin orta bölümünün açılacağı teklifin 9. maddesine açıkça yazıldı. AKP’nin önergesine MHP’liler de kabul oyu kullandı. AKP’li Canikli “Bugün tarihi bir gün onur ve gurur günü” dedi.

TBMM Genel Kurulu’nda, tartışmalı geçen 4+4+4 teklifinin görüşmeleri sırasında AK Parti ve MHP’den önergeler geldi. MHP, seçmeli dersleri bakanlık kararına bırakan teklife, “Kuran-ı Kerim ve tefsiri” ile “Peygamber’in hayatından örnekler ve ilmihal bilgileri” derslerinin açıkça yazılması için önerge verdi. MHP, imam hatiplerin orta bölümünün açılacağının da yine teklifte açıkça yazılmasını önerdi. MHP’nin bu girişimi için önce, “Buna gerek yok, teklif zaten bunları seçmeli ders olarak belirleme yetkisini Bakanlığa veriyor” diyen AKP, daha sonra “seçmene anlatamama” gerekçesiyle karar değiştirdi. AKP, “Kuran-ı Kerim ve Peygamber’in Hayatı”nın seçmeli ders olarak teklife eklenmesine ilişkin değişiklik önergesi hazırladı. AKP’nin önergesinde, imam hatiplerin orta bölümünün açılacağının da açıkça yazılması öngörüldü.

---> Kur'an-ı Kerim Seçmeli Ders Oldu

Yorum yapacaktım ama vaz geçtim ... Şimdi imansızlık,Allahsızlık gibi laflara maruz kalmak istemem. İçimde kalsın :)

---> Kur'an-ı Kerim Seçmeli Ders Oldu

Özellikle muhafazakar aileler çocuklarına baskı uygulayacaklar. İçinden gelmeyerek istemeyerekde olsa çocuk mecbur bırakılmış seçimini yapacak.

Güzel bir yöntem. Alkışlıyorum.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri