Kunt10 iLe RöPorTaJ.. (:

RaPizM^^

Bayan Üye
İnci,Buğra ve Hilalden sonra bir baska isim AnıL.. :D Röportaj serisine sevilen admin Kunt10 ile devam ediyoruz:D Ben soruyorum Anıl içtenlikle yanıtlıyor:D

RaPizM^^ : Başlıyoruz hazırmısın_?:D
Kunt10: Hadi sorda bitsin bu çile:D
RaPizM^^: Baslıyoruz hadi:D Sakin ol relax :8:
Kunt10: Tamam:D:D Hadi sor:D
RaPizM^^: 3.. 2.. 1.. Kayıt!:D
eet adminim kendinizi 43.610 üyeye tanıtırmısınız:D yani isim,soyisim,yas,memleket,ana adı,baba adı, dayı,kuzenler,yiğen yenge vs.. tanıt kendini hahaha
Kunt10: Bunları söylemicem dimi gerçekten yengemi falan:D
RaPizM^^: Söle bilmek istiyoruz ruz ruz ruz:129:
Kunt10: Adım anıl yas 18 Memleket Sivas çok uzun oldu dimi:D
RaPizM^^: Eet bi TC kimlik numaran eksik hahaha Kimliğini taratsan daha kısa sürer hahaha
Kunt10: Tamam be sölüom iki kardesiz, Ailemiz baya geniştir babamlar 15 kardesmis ama eskiden tıp gelişmediğinden 8 tanesi doğarken ölmüş.. Halamda 28 yasında öldü babamlar 5 kardes annem tek ben 2 Amcam falan ölmese bu sayı 40-50 yi bulurdu herhalde hahaha yetermi bu kadar of daraldım hahaha
RaPizM^^: Daralma yeni baslıyoruz:D Anıl nası bi çevrede büyüdü ortamı nası:D ne yer ne içer hahaha
Kunt10: Off çevre konusu çok karısık:D Ben 7 yasına kadar İstanbul*da büyüdüm ondan sonra babamın iş yeri uzak olduğundan Çorluya tasındık:D Bende uyuzluğuna oraya tasındık diye okula gitmiodum annemle giriyoduk sınıfa hahaha Böle böle işte orda 1 ay kaldık eski oturduğumuz yere döndük:D şimdi çok mutluyum:D
yeter mi bu kadar buda:D Bu yetermi yetermileri yazıp beni rezil etme hahaha
RaPizM^^: :D:D ii günümdeim bak neler neler sorcaktım sana yoksa :D:D
Kunt10: hahaha
RaPizM^^: Neyse az önce Sivaslıyım dedin.. Sivası gezip görmeyen ve merak eden arkadaslarımız için orayı nası anlatırsın:D
Kunt10: GüzeL bi şehir çok soğuk oLur acıkcası pek gittiğim söLemenemes 2-3 kere ondan pek bilgiye sahip deilim:D
RaPizM^^: Kızları nası peki seni gidi seni :129::D
Kunt10: Kızları iidir ama Sivasta tanıstığım hiç kız yok:D Yani güzeller ama bi tane tanıdığım yok:D
RaPizM^^: Ben diorum ki anılın enlerine gecsek:D En sevdiği yemek, en sevdiği sanatcı gibi..
Kunt10: En sevdiğim sanatcı 2 tanecik Saqopa ve Aslı Güngör :2:eek:ndan sonra en sevdiğim yemek Makarna,Adana,Urfa,İskender hahaha Kısacası sebze yemekleri hariç hepsi:D
RaPizM^^: Ye ye obez olcan yakında hahaha
Kunt10: Yok formumu koruyorum hahaha
RaPizM^^: Hangi takım_?
Kunt10: Tabiki Fenerbahçe :cool:
RaPizM^^: hıhh2 En büyük GaLataSaraY bikere :cool:
Kunt10: Bunları foruma koymasan sana bişey derdim de neyse hahaha
RaPizM^^: İi be ii :D Özel hayata dalasım geldi anlad bakım manita durumun nası hahaha
Kunt10: 1-2 aydır bosum hahaha
RaPizM^^: Buradan müstakbel adaylara duyurulur diosun yani öle hissettim :D
Kunt10: Yok ben kendi kısmetimi kendim ararım genelde :D heveslenmesin kimse hahaha
RaPizM^^: waoww.. Peki hadi sevdiğin yok seveninde mi yok :D:D
Kunt10: Bilmem varsa sölesin artık burdan duyurulur:cool:
RaPizM^^: Şimdi nickinin anlamını sorcam sana ne demek Kunt10:D
Kunt10: Anlamı yok bi zamanlar oynadığımız bir oyun vardı ordan kalma :D baya eski yani:D
RaPizM^^: Ne oyunu bu Kunt10 şık şık şık hahaha
Kunt10: Pasako bizim forumumuzdanda oynayanlar vardı eskiden :D
RaPizM^^: Anladım şimdi sorulara devam edelim istersen:D
Kunt10: Etmesem desem etmicen mi :D devam devam hahaha
RaPizM^^: Havaya girdi iice hahaha Anılı tutabilene askolsun hahaha nese DF hakkındaki düsüncelerini alaım:D
Kunt10: :D:D DüŞler cok ayrı bi yer :D yanı dier forumLara benzemio herkes sıcakkanlı çok iyi bizde ayak uydurmaya calısıoruz.. he bu arada düşler forumda olmam çok büyük mucizelerden kaynaklanıo :D:D
RaPizM^^: Nası yani:D
Kunt10: Ben bu foruma 2 senedir üyeyim ama girmiodum sora dedim bi gireyim ne var ne yok bundan 14 ay önce fln :D Çok hoşuma gitti forum:D
lk başlarda ben burda top 20 de 1 inci oLurum demiştim hırs yaptım gaza geldim başladım tanışma bölümünün son sayfasından herkese hg yazmaya hahaha ondan sora ozman özel mesaj kapalı deildi 2 tane uyarı geldi:D:D Biri Cansudan biri Edizden :D:D O zamanlar kimseyi tanımıorum tabi onlar beni uyarmayıp direkt banlasalardı suan aranızda yoktum hahaha İşte böle benim DF maceram:D
RaPizM^^: Anlıorum:D İiki varsın ama aramızda:D Nese sevdiğin ve sevmediğin kişileri sorsam..:D
Kunt10: Forumdan mı:D
RaPizM^^: Yok reelden:D biz tanırız hepsini söle sen hahaha
Kunt10: :D:D ben herkesi severim ayrım yok bilen bilir hahaha Sevmediklerime gelince onlar kendilerini biliyolar söyleyipte ortamı germeye hiç gerek yok :cool:
RaPizM^^: Şimdi bişi derdim de demiorum :8:
Kunt10: O benm sözüm:D:D
RaPizM^^: Seni en çok ne mutlu eder_? En çok neden korkarsın_?:D
Kunt10: Bana hediye aLınmasına süprizLere fln mutlu olurum :D Korktuğum seylerde böcekler o kdr korkuorum ki görünce kosa kosa kaçıorum :| hahaha
RaPizM^^: Ay bende aynen:|
Kunt10: Baska bişiden korkmam öle insanlardan falan yani :cool: takıntım böceklere:D
RaPizM^^: Son olarak DF dekilere ve bu röportajı okuyacaklara bi msjın varmı:D
Kunt10: Hepsini çok seviyorum:D İstisnalar hariç tabe:D İstisnalar kaideyi bozmaz:D
RaPizM^^: Saqo kaf kef hahaha Nese tşk ederiz Anıl bu röportajı bizimle yaptığın için:D
Kunt10: Rica ederim :D:D Selametle..:D
RaPizM^^: Keeesssttiiiikkkk :D:D

Msn konusmasından derlenmiştir:D
röportajlarımız sürecektir:cool:

Son düzenleme:
---> Kunt10 iLe RöPorTaJ.. :)

hahaha

Kunt10: Yok formumu koruyorum hahaha

hahaha koptum anıL hahaha

tesekkurler ıkınızede :D

+rep ;) bravo :D

süper ya tebrikler kübra ve anıl :D

Ayy kubra cok gzL oLmus e artık benLede bir roportaj yaparsın :D + rep in hayırlı olsun kübra

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri