endLesS
Webmaster
[FONT=verdana,geneva]Kumpir yemek için dışarı çıkmanıza gerek yok. Kendi evinizde
temizliğinden emin
ekonomik bir şekilde hazırlayacağınız ev yapımı kumpir ile hem damak tadınızı şenlendirebilir hem de patatesin içerdiği C vitamini ile vücut sağlığınızın korunmasına yardımcı olabilirsiniz.[/FONT]
[FONT=verdana,geneva]
Malzemeler
4 iri patates
4 çorba kaşığı yumuşak margarin
1
5 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
1 çay bardağı konserve mısır
3 adet sosis
3 dilim salam
1 çorba kaşığı sıvıyağ
1 çorba kaşığı
1 yemek kaşığı salça
Hazırlanışı
[/FONT]
Afiyet olsun [/FONT]
[FONT=verdana,geneva]
Malzemeler
4 iri patates
4 çorba kaşığı yumuşak margarin
1
1 çay bardağı konserve mısır
3 adet sosis
3 dilim salam
1 çorba kaşığı sıvıyağ
1 çorba kaşığı
1 yemek kaşığı salça
Hazırlanışı
- [FONT=verdana,geneva]Patatesleri yıkayıp kuruladıktan sonra ince bir şişle herbirinin üzerine delikler açıyoruz.[/FONT]
- [FONT=verdana,geneva]Ayrı ayrı alüminyum folyaya sarıp önceden ısıtılmış 185 derece fırında 1 saat pişiriyoruz.[/FONT]
- [FONT=verdana,geneva]Sosisleri ve salamları küçük küpler halinde doğrayıp tavada sıvıyağı ısıtıp sosisleri kavuruyoruz.[/FONT]
- [FONT=verdana,geneva]Bir yemek kaşığı domates salçamızı da ekleyip 1-2 dakika pişiriyoruz.[/FONT]
- [FONT=verdana,geneva]Patatesleri fırından çıkarıp folyoları açıyoruz
- [FONT=verdana,geneva]Herbirine birer yemek kaşığı yumuşak margarini ekleyip tuz serpiyouz.[/FONT]
- [FONT=verdana,geneva]Bıçağın ucuyla iyice karıştırarak yediriyoruz.[/FONT]
- [FONT=verdana,geneva]Kaşar peyniri
- [FONT=verdana,geneva]Damak tadınıza göre mayonez ve ketçap ekleyebilirsiniz.[/FONT]