Kümes Ve Av Hayvanlarinin Etlerinin Dondurulmasi

İnci

1907
Prenses
Kümes ve av hayvanları etlerinin dondurulmak üzere hazırlanması, et konservesinin hazırlanmasında olduğu gibidir. Ancak, bu etlerin kullanılma amacına göre, farklı dondurma işlemleri yapılır.

1) Kızartmalık etler: Hayvanın etli kısımlarından seçilmiş parçalar, ağzı geniş kavanozlara yerleştirilip dondurucuya konur.
2) Sandviçtik etler: Kümes hayvanlarının etleri, buharda veya fırında pişirilir. Etler soğutulup küp şeklinde veya dilim dilim kesilerek kavanozlara yerleştirilir ve dondurucuya konur.
3) Fırınlık etler: Etler, servis yapılacak büyüklükte parçalara bölünür ve kavanozlara yerleştirildikten sonra dondurucuya konur.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri
Üst