Kulübümüzden Saldırılara Cevap

Buğra1

Kayıtlı Üye
Trabzonspor ve Beşiktaş`ın yaptığı açıklamalara kulübümüzden cevap geldi. Resmi sitemizden yapılan açıklamada, "Akıl ve izan yoksunu açıklamalar furyası bu sene de sahnelenmeye başlanılmıştır" denilirken, konuyla ilgili cuma günü saat 15.00`de bir basın toplantısı düzenleneceği ifade edildi. Açiklama şöyle:

??Profesyonel Futbol Takımımız, sezonun ikinci yarısında sergilediği performans ve elde ettiği sonuçlarla şampiyonlukta iddialı olduğumuzu herkese göstermiştir.

Takımımızın, şampiyonluk iddiasını artırmaya başladığı her sezonda `geleneksel olarak` ortaya çıkan akıl ve izan yoksunu açıklamalar furyasının, bu sezon da sahnelenmeye başlaması ise, tüm camiamız ve bu sefer `artık` tüm spor kauoyu tarafından hayretle izlenmektedir.??Taraftarlarımız ve Kulüp üyelerimiz de, yönetimimize gönderdikleri binlerce e-mail ve faksta; `100 yılı aşkın şanlı bir tarihe sahip olan Kulübümüze yapılan bu çirkin saldırılara cevap verilmesi` çağrısında bulunuyorlar.??

Yönetimimiz, söz konusu açıklamalar ile ilgili olarak 11 Mart Cuma günü saat 15:00`te Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 1907 Tribünü`nde bir basın toplantısı düzenleyecektir.

---> Kulübümüzden Saldırılara Cevap

Hepiniz birimize yetmez ama birimiz hepinize yeter. Umut(ts)larınız solarken size ard Arda(gs) guti(bjk)mizle gülüyoruz AZİZ (FB) rakiplerimiz :)

bugra sen kesin fbnin onunde yatip kalkiyon

jastalik resmen :D

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın önünde yattığım olmuştur evet xD

allahim..copculer birgun seni toplar gider bak soylim :I :I :I :eek:o

Yaa Akın gibi oldun Buğra gitgide hahaha

ashli bende diyodum kime benziyo diye

bugra niye uzilim :I :I

kor olasaci copculer..askimi yerden supurduler :I :I :I

yalan konusma sen bana asiksin :M:

Adminim sezeni uyarır mısınız sohbet ediyor :Ç

Çıkmış bile xD neyse sohbet olmasın xD
Teşekkür ettim pek hoşuma gitmese de hahaha

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri