''Küllerimden doğdum !''

karagümrük

Kayıtlı Üye
21 yaşında futbol hayatını noktalamak istedi ama şuanda gol krallığında zirvede...

Futbol yaşamına Tire’de başladı. 14 yaşında ise Altay’ın altyapısına gelmesiyle hayatında yeni bir döneme adım attı. Bu sezon Bank Asya 1. Ligi’nde fırtınalar estiriyor ve gol krallığında zirvede yer alıyor. Yasin Avcı... Bu yılki performansının kendisinin bile aklından geçmediğini belirten 27 yaşındaki golcü futbolcu, Altay’da geçen 7 yılını, yaşadığı düşüşü, aldığı teklifleri ve birçok şeyi anlattı. Altay’la ilgili söze başlayan yıldız oyuncu, “Bir takımda uzun süre oynamak yıpratıcı” diyor ve ekliyor:

‘Küllerimden doğdum’

“Artık Altay’a verecek bir şeyim kalmamıştı. Gerçekten oradaki son sezonumda futbolu bırakmayı bile düşündün. Oysa parlak günlerimde bir çok Süper Lig kulübünden teklif almış ama gidememiştim. Sonrası malum, Altay’ın beni gözden çıkarması ve bazı kulüplerin teklife rağmen rağbet etmediği bir futbolcu olmuştum. Karabük’te adeta küllerimden doğdum. İlk 3 maç oyuna sonradan girip goller attım ve yavaş yavaş kendimi bulmaya başladım. Bu konuda teknik direktör Yücel İldiz’e teşekkür etmem lazım. Bana inandı, ben de onu mahçup etmedim.”

‘Fotoğraf her şeyi anlatıyor’

“Kardemir Karabükspor’a 27 yaşında gelmiş bir futbolcu olarak kariyerimde çok önemli bir sayfa oldu. Özgüvenimi tekrar kazandım. Kulüpteki aile havası, başkanın bize bir baba gibi sahip çıkması ve ardından gelen başarı beni de arkadaşlarımla birlikte ön plana çıkardı. Benim başarı öykümü en güzel açıklayan söz; fotoğraftaki gibi gerçekten çamurdan çıkan bir adamım. Artık Süper Lig’de mücadele edeceğim. Bu şans yıllar evvel geldi ama kısmet olmamıştı. Şimdi Karabükspor ile bu şansı yakaladım.”

‘İyi ki Karabük’teyim’

“Şampiyon olan takımın futbolcusu olarak Süper Lig kulüplerinden ciddi teklifler geliyor. Ancak ilk tercihim tabiki kulübüm. Çünkü bugün gerçekten özlediğim bir noktadayım. 16 golle şu anda gol krallığında öndeyim. Daha lig bitmedi ve umarım bu sayıyı yükseltirim. Ama ben de şu an geldiğim noktaya inanamıyorum. Kısacası, her şey bir yana ben burada çok mutluyum ve huzurluyum. İyi ki Karabükspor’a gelmişim.”

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri