''Kulaklarınızı tıkayın !''

karagümrük

Kayıtlı Üye
Aykut Kocaman, kritik derbi öncesi oyuncularından kulaklarını kapatmalarını istedi.

Sarı-lacivertli takımın teknik patronu Kocaman, derbi öncesi oyuncularıyla konuştu: "Benim yaptığım gibi kulaklarınızı kapatın. Konuşulanları duymayın."

2010-2011 sezonunun ilk büyük maçı olan Beşiktaş derbisi öncesi Fenerbahçe'nin teknik patronu Aykut Kocaman, kendisi ve takımla ilgili tüm eleştiri ve söylemlere kulaklarını tıkadı. Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'dan da aldığı destekle işine tüm hızıyla devam eden Aykut Kocaman, önceki gün basın mensuplarıyla yaptığı bir sohbette oldukça rahat gözükürken, Aykut Kocaman'ın bu tavrının kulüp tesislerinde de devam ettiği öğrenildi. "

DESTEĞİ YENİDEN KAZANIRIZ"

Görevi için her zaman, "Burada olduğum sürece en iyisini yapmaya çalışacağım" diyen, başarısız olduğunu hissettiği an da bırakacağının sinyallerini veren Kocaman futbolcularıyla da konuşma yaptı. Aykut Kocaman'ın, "Durumun farkında olduğunu biliyorum. Beşiktaş maçını kazanırsak rahatlarız ve alacağımız galibiyetlerle herkesin desteğini yeniden kazanırız. Benim gibi konuşulanları duymamaya çalışın" dediği öğrenildi.

Sabah

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri