KudretLi Sevdamız

Asi Ruh

Kayıtlı Üye
KARTAL Yüreğimizden akan yaşlar sana olan Kudretli Ve heybetli sevgimizin Kanıtıdır.Herşeyimizde Her anımızda Sen varsın Senin Uğrunda Aileyi,Eşi,Çocuğu VE en önemlisi GENÇLİĞİmizi Feda Ettin.Dönüp Baktığımızda Ardımıza hiç bir pişmanlık Duymadık DUYAMADIK.Sana öyle Bağlınmıştık ki Gece Yatağımıza uzandığımızda Dilimizden dökülen ilk sözLer ''Rabbim Ne olur 1 sefer olsun İNÖNÜ'DE bir maç izleyebileyim,Ne olur Allahım BEŞİKTAŞ'ımın olmadığı Bir Günü Uyandırma Beni''oluyordu..Çünkü;Şeklen Değil ASLEN BEŞİKTAŞ'lıydık..Baba HAKKI'nın,Voleci ŞEREF'in Ve SÜLEYMAN Seba'nın Çocukları ;Pembe HASAN'ın,Optik MEHMET'in Kardeşleri KAPALI'nın Sahibi Şanlı BEŞİKTAŞ'ın Sevdalılarıydık.Başka Sevdalara kApAlıydı Gönlümüz,Bedenizim,Ruhumuz...Biz Başka BoyutLarın TANRI'sı olan BEŞİKTAŞ'a Vurgunduk Tutkunduk..Ölüyorduk,Bitiyorduk,Eriyorduk Adım Adım Her Saniye içimizdeki SEVDA Bir Cehennem Misali Dahada Artıyor Devleşiyordu..Ve artık Sevmeyi Sevilmeyi aşmış BEŞİKTAŞ için ÖLMENİN planlarını Yapıyorduk..Çok Beklemiştik Tam 15 Sene dile Kolay Koskoca 5110 gün 306.600 saat 1 Şampiyonluk için.Ama Biz Genede Sana Kızamıyor Kopamıyorduk..Daha çok seviyor iyiden iyiye BAĞLANIYORDUK...!Bizdeki Aşk Semt,Renk Ve Arma Aşkıydı..SEVİNMEK için SEVMEMİŞTİK BEŞİKTAŞIM Seni..Bizler BEŞİKTAŞ uğrunda Şehitler Vermiştik..Doğar Doğmaz Tutunmuştuk Kanadına Sen Herşeyimizdin BEŞİKTAŞ'IMIZDIN BÜYÜK VE KUDRETLİ SEVDAMIZ TEK AŞKIMIZ BEŞİKTAŞK'ımız....

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri