Küçükken

Moreas

Bayan Üye
Bu konuyu tam da maç günü açayım dedim.
Çünkü benim itirafım maçla ilgili.
Küçükken mahalledeki arkadaşlarla maç yapıyordum :utan: :icon_kusmus:
Bildiğiniz yapıyordum ya :D Selin yerine selim misin kızım sen diyorlardı. Hayır ne cesaret erkeklerle gidip maç yapmak hele ki bir sürü kişinin karşısında. Deliymişim ya ben :3cy0v: Fazla deliymişim vallaha. :D
İşte bu yüzden maç muhabbetlerini de maçları da seven bir yapıya sahibim. :D

---> Küçükken

Vay vay vay.
Bizim Puurple Hagi çıktı baya :p

Dikkat etseydin kaleye geçirmeselerdi :D

---> Küçükken

Neden ki cesaret olmasin :) benimde dogru durust kiz arkadasim yoktu erkeklerle oynuyordum.
Bizde cok mac yapardik. Birde dizde (ayakta) top saydirmaca yarisi yapardık. Sira bana geldiginde makina geldi yine diyorlardi. Erkeklerden daha cok saydiriyordum :)
Cilginlik degil. Zevk meselesi. Bende mac yapmasini cok severim. Hatta gecen sene nisanlimla gezerken cocuklar top oynuyordu. Aldim toplarini ayahimda saydirdim. Nisanlimda ne ayaksin kizim sen diyordu :)

Cok zevkli bence sevinki iyiki oyle bir cocukluk yasamissin.
Ben cok seviniyorum oyle bir cocukluk gecirdigim icin.
Camura civi batirmacalar 9 kiremitler yakan toplar :) bisiklet surmesini ogrenmeler :) cok zevkliydi hersey.

---> Küçükken

Çocukluğumdan hiç şikayetçi değilim. Evet çok güzel yaşadım çocukluğumu. :)

---> Küçükken

Keske hep o yaslarda kalsaymissiz, buyuyunce dertten kederden baska ne gorduk

---> Küçükken

yk kız ne delisi ben sekiz sene boyunca boyle arkadasımla okudum bizim takımın uyelerindendi senin gibi kız mac yapardı hata bir ara okul takımına bile alduık hocayı kandırdık :D takıma lamıstık adam eksik diyeee iyi oynardı erkek gibi idi :D bu nedenle normal karısılarım seni sende kafadansın kimin hemsosuu yaaa hehe

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri