Küçükken,yenmemesi gereken neleri yediniz? Maksat geyiik :Ç
A Adelia Bayan Üye 18 Ağu 2011 #4 ---> Küçükken,yenmemesi gereken neleri yediniz? Yok canım kalsın xD
OlDsToNeGirL Banned 18 Ağu 2011 #6 ---> Küçükken,yenmemesi gereken neleri yediniz? Ya bitane cicek varms icinden süt cıkıoms galiba arkadasımın israriyla 1 kere yedim xD değil icime cektm
---> Küçükken,yenmemesi gereken neleri yediniz? Ya bitane cicek varms icinden süt cıkıoms galiba arkadasımın israriyla 1 kere yedim xD değil icime cektm
ByMUse Kayıtlı Üye 18 Ağu 2011 #7 ---> Küçükken,yenmemesi gereken neleri yediniz? Komşularda hep bişeyler yerdim yani :/
' Kors@N Kayıtlı Üye 18 Ağu 2011 #8 ---> Küçükken,yenmemesi gereken neleri yediniz? Ben yemedim ama Kimse burnunu yediğini söylemez xD
AySe^^ Bayan Üye 19 Ağu 2011 #9 ---> Küçükken,yenmemesi gereken neleri yediniz? Annemin hamur mayasını yemiştim çok güzel görünüyodu.
---> Küçükken,yenmemesi gereken neleri yediniz? Annemin hamur mayasını yemiştim çok güzel görünüyodu.
ashli Bayan Üye 19 Ağu 2011 #10 ---> Küçükken,yenmemesi gereken neleri yediniz? Bazı ağaçların yapraklarını yerdim xD
'GeCeCi Kayıtlı Üye 19 Ağu 2011 #11 ---> Küçükken,yenmemesi gereken neleri yediniz? salçayı çok severdim xD
Yitirilen Banned 19 Ağu 2011 #13 ---> Küçükken,yenmemesi gereken neleri yediniz? :I :I :I I: :I I: I :I I: I: nefret sezen