Küçükçekmecespor'da radikal kararlar

karagümrük

Kayıtlı Üye
YRLP9191346.jpg

İstanbul’un Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcilerinden olan Küçükçekmecespor’da yönetim, ligin ilk haftasında Yeniköyspor maçında taraftarların çıkarmış olduğu olaylar dolayı radikal kararlar aldı.

Küçükçekmecespor ligin ilk haftasında Yeniköyspor maçında taraftarların kapalı tribün kısmına gelerek kapıları kırması, protokol tribünü koltuklarının kırılarak saha içine atılması ve tribününe alkollü olarak girilmesi sonrası Ayşekadın Gençlerbirliği maçını seyircisiz oynamak zorunda kalmıştı.
Küçükçekmece Metin Oktay Stadı’nda seyircisiz oynan maçta E 5 kısmına bakan bölgede konuşlanan yaklaşık 200 Küçükçekmeceli taraftar, takımlarının galip durumda olmasına rağmen sürekli yönetimi istifaya çağırmıştı. 2. hafta deplasmandaki Altınova maçında da olaylar çıkması nedeniyle yönetim toplandı ve bir dizi karar aldı.

Küçükçekmecespor Kulüp Başkanı Ahmet Kurşun yaptığı açıklamada, “Kulüp olarak yeni yönetim ve güçlü bir kadro kurarak profesyonel lige çıkma arzusuna gittik. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte futbol takımımız için elimizden geleni yapmaya çalışırken ligin daha ilk haftasında kendi evimizde oynadığımız ve galip geldiğimiz Yeniköyspor maçında taraftarlar alkol alarak protokol tribünlerini bastı ve koltukları kırarak saha içine attı.Bu olaylar nedeni ile Küçükçekmecespor’umuz seyircisiz maç oynama cezası almıştır. O müsabakada olay çıkaran taraftarlar Emniyet mensupları tarafından tespit edilmiş ve adli işlemler yapılmıştır. Futbolcularımız sahada emek verip ter dökerken kendini bilmez bazı taraftarlar kulübümüze maddi manevi zarar vermek için bu tür olayları çıkardılar. Yönetim olarak buna göz yumamayız. Sahada ter döken futbolcularımızın ve şampiyonluğa koşan futbol takımızın buna benzer olaylardan dolayı zarar görmemesi için yönetim olarak bir dizi önlemler aldık” dedi.

YRLPA102111.jpg

Seyirci bilet alıp maça girecek
Kurşun; “Küçükçekmece Metin Oktay Stadı’nın kapalı tribün kısmı sezonluk olarak kombine biletleri satışa sunacağız. Yine Küçükçekmecespor’a gönül veren ve takımlarını destekleyecek taraftarlar bundan sonra cüzi bir rakamdan bilet alarak maçlara girecekler. Hem bu tür olayların önüne geçmek hem de maddi yönde gelir sağlamayı düşündüğümüzden dolayı yönetim olarak bu kararları aldık” diye konuştu.

YRLPA242262.jpg

"Aynı senaryolar"
Kurşun konuşmasına şöyle devam etti: “İlk Küçükçekmecespor’a başkan olduğum yıl 3. Lig’de şampiyonluğa oynuyorduk. Ligin 7. haftası liderdik, Zeytinburnuspor ile kendi sahamızda oynuyoruz 2-0 galip turumdayken sebebi ne olduğunu bile bugün bile anlamadığım şekilde tribünlerden ‘yönetim istifa sesleri’ yükseldi ve takımız üç maç seyircisiz oynama ve para cezasına çarptırıldı. Zeytinburnuspor maçından sonra çöküşe geçti ve bu durumlara geldik.
Şimdi Küçükçekmecespor Bölgesel ligde üç maçtır galip gelmiş şampiyonluğun en büyük adaylarından biri. Bu hafta kendi sahamızda Ayeşekadın Gençlerbirliği maçında takımız galip olduğu halde taraftarların yönetimi istifaya davet etmeleri kafalarda soru işaretleri bırakıyor.
Bir takım kötü gider kötü yönetilir o zaman yönetim istifaya çağırırsınız ama üç haftadır çok iyi oynayan ve üç maçını da galip gelen Küçükçekmecespor şampiyonluğa adım adım koşarken yönetimi istifaya davet etmek çok anlamsız ve mantıksızıdır. Kaldı ki bir buçuk aylık bir yönetim kurulumuz var, arkadaşlarımız takımız için en iyisini yapmaya gayret gösteriyorlar. Çok acımasız ve çirkin şeyler bunlar. Kendini bilmez bazı kişilere de meydanı bırakacak değiliz, kimse de Küçükçekmecespor’un şampiyonluğunu engelleyemez. Kendini Küçükçekmeceli olarak gören herkesin Küçükçekmecespor’umuza destek vermelerini istiyoruz. Bizim kimseyle sorunumuz yok. Sorun yaratmayı da sen ben kavgasını bırakıp el ele verip elimiz geçen bu fırsatı çok iyi değerlendirerek Küçükçekmecesporum’uzu Profosyonel Lig’e çıkartalım” dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri