Kücük ßir Tavsiye

By.CheqiCi

Kayıtlı Üye
Yine yeniden...
Olur mu?

Eski sevgiliyle yine yeniden...

Kavga etmişsin küsmüşsün ondan bahsetmiyorum.

Harbi ayrılmışsınız...

Aradan uzun zaman geçmiş. Ya DA geçmiş kadar olmuş!

Artık NE yaptıysan???

Onunla yine yeniden diyorum. Olur mu?

Hemen sazanlık yapıp “nasıl ayıldığına bakar?” diye dâhiyane bir soruyla karşılık vermeyin.

Biz de biliyoruz onu!

Laf!

Ama Adam tam aklından çıkmış ve sen bambaşka bir dünyada bambaşka ufuklara yelken açmışken zırt telefon “Merhaba!”

Hiiç öyle ben Ahmet Mehmet demek yok ha! Direkt “Merhaba!”

Unutulmayan Adam ya!

Merhabasından tanıyacaksın!

Bu durumda kadının yapacağı üç şey vardır...

Barışır. Barışmaz. Süründürür...

Ama açık konuşayım sonuncu seçenekte çok başarılı değildir.

Onu sonra konuşuruz...

Peki ya erkeklerin...

Erkeklerin yapacağı kaç şey vardır?

Yeniden başlamak için...

Bizim Boxer Dergisi’nde “eski sevgiliyi her koşulda geri kazan” diye bir konu var.

Diyor ki:

“Sağ gösterip Sol vurun onu ters köşeye yatırın. Eski sevgilinizi geri kazanmak için uzmanlarca denenmiş ve onaylanmış taktikleri uygulayın.”

Bak işte kafa aynı kafa...

Nato mermer NATO kafa...

Sağ gösterip Sol vuracakmış! Yahu Allah bilir zaten öyle şeyler yaptığın için ayrılmıştınız!

Büyük olasılıkla!

Neyse sevgiliyi geri kazanma taktiklerini madde madde anlatmışlar.

A bir baktım ki bırakın barışmayı geri kazanmayı her biri kendi başına ayrılık nedeni...

Nasıl mı?

Aynen öyle aynen öyleee...

Bakın şimdi onların verdiği taktikler ve neden olmazları...

* “Üstüne varmayın.”

Yahu üstüne varmayacaksan niye yeniden istiyorsun ki? (Yoksa?)

* “Kimseyi suçlamayın.”

Kimseyi bırak kendini suçlamayacaksan unut bu işi... Zaten ilk arayan olmuş kafadan kaybetmişsin... Haklıysan DA haksız olacaksın.

* “Depresyona girmeyin.”

Depresyona girmeden ya DA girmiş taklidi yapmadan “Merhaba” bile diyemezsin. Üstelik o ilk merhaban bile ezik ezik olacak.

* “Sosyalliği ertelemeyin.”

Tabii... Efektte müzik ve insan kahkahaları telefon açıp “Seni düşünüyordum” mu diyeceksin? O DA inanıp sana geri dönecek!

* “İletişimi koparmayın.”

Mesaj falan mı? Yapma! Cesur ol cesur! Çevir numarayı konuş!

* “Neşeli görünün.”

Tabii... Hiç üzülmemiş bu ayrılıktan hiç etkilenmemiş gibi... De ağzınızın payını alın!

* “Ararsa açmayın.”

Bindiğin dalı kesmek böyle bir şey herhalde... Açmayın ve bu geri dönüşüm doğadaki plastiğin geri dönüşümüne benzesin.

* “Duygularınızı denetleyin.”

Al işte! Zaten eskiden de öyle yapmışsındır. Ne yararını gördün ki?

Hadi yine iyisiniz... Bu kıyağımı DA unutmayın.

Dediklerimi yapın onun kalbini kazanın...

Varsa tabii...

Kaldıysa...

---> Kücük ßir Tavsiye

yazılanlar cok guzel mantıklı seler amasevgilinden ayrıldın aylar sonra yıne sevgılı oldun
ne yaptıgını ne ettıgını bılmedın hıcbıseyden haberın yok
dıyelım.barıssanda ınsanın ıcı rahat etmezkı ınsan bıkere suphe duyar acaba
aylarca ne yaptı ne ettı kımlerle nasıl konustu dıye.eger ayrılıpta tekrar sevgılı olmak dıye bısı olsaydı.ınsanlar ayrılırdır aylarca gezer tozar gonul eglendırırdı yıne sevgılı olalım dıye gerı donerdı affetmek barısmak sorun değilde insan bunu kabul etse bıle kalbi kabul etmez mutlaka ıcınde suphe olur.o yuzden bazı selerın kaybetmeden kıymetını bılmek gerek.sonra nekadar barısırsan barıs hıcbırsey eskısı gıbı olmuyor olamazda zaten....

---> Kücük ßir Tavsiye

yazılanlar cok guzel mantıklı seler amasevgilinden ayrıldın aylar sonra yıne sevgılı oldun
ne yaptıgını ne ettıgını bılmedın hıcbıseyden haberın yok
dıyelım.barıssanda ınsanın ıcı rahat etmezkı ınsan bıkere suphe duyar acaba
aylarca ne yaptı ne ettı kımlerle nasıl konustu dıye.eger ayrılıpta tekrar sevgılı olmak dıye bısı olsaydı.ınsanlar ayrılırdır aylarca gezer tozar gonul eglendırırdı yıne sevgılı olalım dıye gerı donerdı affetmek barısmak sorun değilde insan bunu kabul etse bıle kalbi kabul etmez mutlaka ıcınde suphe olur.o yuzden bazı selerın kaybetmeden kıymetını bılmek gerek.sonra nekadar barısırsan barıs hıcbırsey eskısı gıbı olmuyor olamazda zaten....

haklısın katılıyorum

---> Kücük ßir Tavsiye

Evet,aşk "ayakkabıdır".
Aynen ayakkabınıza bakım yapmayıp "hor"kullandığnız zaman kolayca eskittiğiniz gibi, aşkınıza da dikkatli davranmayıp özen göstermediğiniz zaman kısa sürede "eskitirsiniz".
Ve nasıl ki"delik"bir ayakkabıyı tamir ettirdiğinizde yalnızca"bir miktar"ömrünü uzatmış olursanız;"delik"bir aşkı onarmaya kalkıştığınızda da asla eskisi gibi olmayacaktır

aynı Can Yücel gibi... çok doğru konuşmuşsun saol:)

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri