Küçük Sırlar mezun oluyor

` Nur ~

Bayan Üye
Yeni sezona girerken dizideki liseliler mezun olacak

Son günlerde aşk dedikoduları nedeni ile setinde olaylar çıkan özellikle gençlerin ilgi odağı dizinin, bir taraftan da RTÜK'le etek boyu, lise öğrencilerinin ilişkileri gibi durumlardan başı dertte.

Diziteyze'nin haberine göre Yapımcı Tims, çözümü öğrencileri mezun etmekte buldu. Yeni sezonda Küçük Sırlar'ı artık lisede göremeyeceğiz. Bu Tims'in Kavak Yelleri'nden sonra ikinci mezun ettiği dizi olacak.

---> Küçük Sırlar mezun oluyor

ne farkeder okulda derse girdikleri yoktu ki hepsinin elinde bi iphone maşallah zevkü safa

ne farkeder okulda derse girdikleri yoktu ki hepsinin elinde bi iphone maşallah zevkü safa

:11:

koridorda öpüsüyolar,kızlarda acaip bi makyaj,hep tenefüsteler,derse girdiklerini görmedm zatn.
son model arabalarla okula geliyolar bu dizi baslı baslna bi garip (.

Bnce dizide yapmak istediklerine ulaşamadılar saçmalıyolar :)

Gossip Girl gibi bi dizininn çeyreği bile bizm toplumumuzda olay yaratır. Daha ne die benzetmeye çalışıolar anlamıorm

Bnce dizide yapmak istediklerine ulaşamadılar saçmalıyolar :)

Gossip Girl gibi bi dizininn çeyreği bile bizm toplumumuzda olay yaratır. Daha ne die benzetmeye çalışıolar anlamıorm

aynen katılıyorum

herşeyimiz çakma ayrıca orjinal hiçbişi yok ..

mezun olsalarda bişey değişmez yani sonuçta üniversiteye başlayacak lisede böle olan üniversitede ne olur oda ayrı bir tartışma konusu ya neyse :)
yinede bu dizi çok ilgimi çekiyo nedense hahaha

Bana ilayda alıştıdı bu saçma diziyi , aradabir bakıyorum öyle :11:

:))) Mezun olsunlar ne fark eder Kavak YeLLeri gibi izlenicekdir ilginc genede konusuyla...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri