Küçük Sırlar Hakkında Ne Düşünüyorlar?

RaPizM^^

Bayan Üye
Ali karakterini canlandıran Kadir Doğulu Hürriyet Gazetesi'ne verdiği röportajda "Küçük Sırlar" setinin çok keyifli olduğunu söyledi. Yorgunluklarını eğlenceye çevirerek atan Oyuncular; Ali ve Arzu ilişkisinin seyirciyi şaşırttığını da sözlerine ekledi. Dizinin yayın tarihinin değiştirilmesine ise "Her yaştan izleyicimiz var. Fakat genel izleyicimiz hafta içi okula gideceği için dizinin cumartesi yayınlanması daha iyi olacak" dedi.

Ali'nin aşkı Arzu'yu oynayan İpek Karapınar ise dizideki ilişki hakkında "Arzu inancı doğrultusunda hareket eden bir kız. Ali'nin yanında annesi ve Su'yun yanında olmadığı kadar rahat. Bu da Arzu'nın aşık olması için yeterli. Ayrıca Arzu Ali'nin iyi yanını ortaya çıkartarak izleyenleri şaşırtmak da çok keyifli" diyerek bu ilişkinin daha çok süreceği hakkında ipuçları verdi. Yayın gününün değiştirilmesine ise "izleyicilerimizin bizi yalnız bırakmayacağını düşünüyoruz" dedi.

Küçük Sırlar dizisinde Çet rolünü oynayan Burak Özçivit ise yeni yayın günü hakkında "Küçük Sırlar bir gençlik dizisi. Bu arada Çet'i kafamda oturtmaya daha yeni başlıyorum Çet'i sevenlerhiç birbölümü kaçırmasın!" diyerek izleyenleri uyardı

---> Küçük Sırlar Hakkında Ne Düşünüyorlar?

Çocukça dizi olduğunu oda kabul etmiş çocuklar okula gidicek tabii cumartesiye aldı onlarda xD

aynen öle kişiler bile özdeşleştirilmeye calışılmış , blair = merve :)

Bnce neredeyse aynısı değil. Hiç bi şekilde bnzetemedim ben. Ne konusu ne oyunculukları ne aile ilişkileri ne de sevgilileri.. Tamamıyla farklı. Bnzeyen tk yönü zengin gösterilmeleri..

senin görüşün tabi ama bence apaçık ortada öle olduğu :)

Tmm kişiler benzetilmeye çalışılmış ona bişi demiorm ben sadece benzemio diorm :D

Çalışmışlar ama yapamamışlar yani :D

Gossip Girl'ü izleyen vardır mutlaka hiç Blair'le Ayşegülün ya da Chuck'la Çetin oyunculukları ya da oynadıkları karakterler aynı mı ?

bence dizi biraz daha cüretkar olmalı daha çok sevişme sahnesi reytingleri çok iyi noktaya çekebilir konu olmasına gerek yok kanal d nin dizileri zaten komple saçma zaten

Zaten GossipGirl'ün çakmasını yapıcaklardı ama sanırım izin verilmemiş aynısının çekimine onlarda benzerini yapmışlar.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri