Küçük Çocuğun Etini Yiyen Kadın !

annabeth

Bayan Üye
arkadaşımın annesi birinden duymuş kızına anlattı kızıda bana anlatınca bende sizinle paylaşmak istedim...bir gün kadının birinin evinin karşısına biri taşınmış.kadının çocuğuyla karşı komşunun çocuğu çok ii arkadaş olmuş.sonra kadın pazara gidicekmiş.yeni gelen komşusu ona demiş ki istersen çocuğu bana bırak oynarlar demiş.biraz tedirgin olmuş ama bırakmış kadın pazardan gelmiş.çocuğunu istemiş.kadın sonra gel çocuğun uyuya kalmıdı demiş.sonra çocuk akşam eve gemiş.kadın yine gelip çocuğunun partisi olduğunu kadının çocuğu gelirse sevinceğini söylemiş.kadın çocuğu göndermiş.sonra kadın çocuğunu almaya gelmiş.çok sesli müzik olduğu için duymadılar heralde zannedip gitmiş.gece yarısı olmuş çocuk yok yarın olmuş polis getirmiş.çilingircide çağırıp kapıyı açtırmış.bide ne görsün çocuğu kesmişler ve etinin yarısını yemek yapmişlar kapta duruyo belli.tabaklara bakınca şuda belliki çocuğun etini yemişler.geri kalan eti ararken buzdolabında bulmuşlar.biraz etide o kadın yanına almış.kadın çok ağlamış ama iş işten geçmiş.kadınıda bi daha bulamamışlar.siz siz olun bi arkadaşınızı kardeşinizi yada yeğninizi falan kimseye emanet etmeyin ve kimseye güvenmeyin.

alıntı.

---> Küçük Çocuğun Etini Yiyen Kadın !

Bu tip piskopat ve akıl hastası insanlar çok normal görünebiliyorlar , şöyleki ;

Karşı binanızdaki komşu kadın ,

Her zaman size selam veren biri ,

Bunlar gibi hiç aklınıza gelmeyen , asla olmaz bu insandan katil olmaz diyebileceğiniz kişiler ,

maalesef iç dünyalarında insanları öldürmekten zevk duyan birer katil olabiliyor..

Küçükler , büyükler herkes çok dikkatli ve uyanık olmalı

ben bu sebebler yüzünden kücükken kimsenın evıne gidemiyodum zaten yasaktı xD

ben bu sebebler yüzünden kücükken kimsenın evıne gidemiyodum zaten yasaktı xD

Devir gerçekten çok kötü minor brader , en iyisini yapmışsın o zamanlar

Tüm Türkiye kayserideki olayı gördüğü zaman , üzüldü

Bu üzüntüleri yaşamasın diğer aileler

zaten ya kapi komcusu ya akrabalardan biri böyle seyler yapiyor hep tanidik cikiyor :S

Acı ama çinlilerin bebek yediği gerçeği de var

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri