Küçük çaplı itiraf :/

coldest52

Kayıtlı Üye
Bazen çok seversin fazlasıyla sever ve bi o kadarda değer verirsin.
Yıllarca peşinden koşarsın fakat bir sonuç elde edemezsin, aradan ne kadar zaman geçerse geçsin resimlerine hala bakarsın bakarsın bakarsın hiç bir şey yapamadan konuşamadan için ne kadar yansada hiç bir halt yapamıyorsun.
Bence bi bu kadar daha zaman geçse hiç bir şey değişmeyecek yıllar sonra belki aynı fotoğraflara bakıp aynı şeyleri yaşıyacağıma eminim, keşke böyle olmasaydı belki herşey daha güzel olabilirdi.
Mesela dünya yaşanabilir bi hale gelebilirdi.
Hayat zevk alarak yaşanabilirdi.
Belki de geceleri ağlamadan rahat uyunabilirdi.
Sabah kalktığında mutlu olmalı insan ya sabah kalktığında sadece onu görmek ister bazen insan sesine bile razıyken ben :/
Sadece onu izlemek istiyorum sabahtan akşama kadar gözlerinin içine bakarak geçsin günüm istiyorum.
Akşam eve geldiğimde hoşgeldin hayatım deyip boynuma sarılmasını istiyorum.
sürekli beni arayıp merak etmesini istiyorum.

ŞİMDİ SÖYLEYİN ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM BU HAYATTAN

PARASI'DA EVİ'DE ARABASI'DA AKLINIZA GELEBİLECEK DEN VAZGEÇTİM BEN SADECE ONUN SEVGİSİ İSTEDİM. ÇOK MU ŞEY İSTEDİM ACABA.

---> Küçük çaplı itiraf :/

Bazen çok şey istersin ama olmaz kavuşa maz sin
Bu nedenle ne isterse hayırlı sini isteyin hep denir
Beli ki sevmiş sin ama olmaya biliyor :( üzücü kötü bir durum ama ilerde ne olacak bilemeyiz hız bir zman
Ins kavuşturul Rabbim sizi

Tam 4 sene olmuş kolay mı 4 sene o da biliyor haberi var ama vicdanı yok işte değişik bi insan bi tamam diyor gidiyorum 5 saatlik yola sonra ellerim boş dönüyorum geri

..konuyu okuyunca inanin icimden bir seyler koptu gitti zannettim,cunku yazi sanki benim eskiden yasadigim anlatiyordu.
..sevmek korkunc bir seydir,sevipde kavusamamak korkuncdan daha korkunctur,hele tek yonlu olursa yer bitiri insani,,seversin karsilik bulamazsin sevdikce sevgi sonsuzluga olusur,ama ucunda hep erisemiyilecek bir hayal vardir,olsun bazen hayallerle yasamakda insana baska bir zevk ve kuvvet verir,o erisemiyecegimiz seyi omur boyu bir nazik cicek gibi kalbimizde yasatmak en iyi seydir.
..guzel itiraf icin allah sabirlar versin diyorum.

herkez de olmuştur eminim her gördüğünü O na benzetir her duyduğun sesi o sanırsın sanki herşeyde heryerde o vardır.
Başkasını sevmek istedim ama olmadı her şeyde her yerde her zaman o aklıma geliyor çıkmıyor aklımdan yaklaşık 4 sene oldu fakat hiç bir şey değişmedi bursaya kadar yanına gittim konuştum olmaz dedi gece gündüz ağladım peşinden koştm olmaz dedi ama beklemeğe değer biliyorum o yüzden hala o nu bekliyorum :/

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri