Bronzé
Bayan Üye
Çok sevmiştim köpek gibi hemde çok..
Sonsuza kadar severdim onu.. Hiç bitmez sanıyordum aşkımız.. Yeryüzünde birtek bizim aşkımız var ve bir tek o var sanıyordum..
Kalbimin bir parçasıydı, hayallerimin tek gerçeğiygi.
Ama bütün umudumu, hayallerimi, elimdeki herşeyimi alıp gitti..
Ben küçük bir çocuk misali, o benim bütün oyuncaklarımı aldı ve gitti…Kalbimi çok derinden kırdı ve arkasına bakmadan gitti..
Çok ağladım.. Çok kırıldım.. Çok üzüldüm..
Onsuz nasıl yapardım..! O benim Kalbimdi, Dünyamdı !
Yapamazdım, yaşayamazdım onsuz..
Beni hiç bırakmaz, hiç bitmez gibi düşündüğüm düşümü ve gerçeklerimi tek bir kelimesiyle yıktı ve gitti..
Yapamıyorum, dayanamıyorum onsuz, her şeyde, her kelimemde O var.. O ve Masum Aşkı…
Bi karşıma çıksa bi görebilsem bi dokunabilsem başka ne isterim ki ! …Sonsuzluğa kadar uzanırdı benim benim aşkım..
HEP SEVEBİLİRDİM..
Ama olmadı bütün dünyamı yıktı ve gitti..
Yinede aşığım ve birgün karşıma çıkıp seni seviyorum diyeceğini düşünmekten başka bir şey yapamıyorum..
Bir duysa beni onun için öleceğimi bi bilse başka bir şey istemem..
Hala düşünüyorum ve hala unutamıyorum..
Bu gece meleklerim kulağına fısıldasın Seni Seviyor diye.. Belki o zaman seversin beni..
Küçük Bi Umut Benimkisi..
Hayallerimdesin Hala…
*Büşra KDéniz (~вяσηzє*)
*o8.11.2oo9
Sonsuza kadar severdim onu.. Hiç bitmez sanıyordum aşkımız.. Yeryüzünde birtek bizim aşkımız var ve bir tek o var sanıyordum..
Kalbimin bir parçasıydı, hayallerimin tek gerçeğiygi.
Ama bütün umudumu, hayallerimi, elimdeki herşeyimi alıp gitti..
Ben küçük bir çocuk misali, o benim bütün oyuncaklarımı aldı ve gitti…Kalbimi çok derinden kırdı ve arkasına bakmadan gitti..
Çok ağladım.. Çok kırıldım.. Çok üzüldüm..
Onsuz nasıl yapardım..! O benim Kalbimdi, Dünyamdı !
Yapamazdım, yaşayamazdım onsuz..
Beni hiç bırakmaz, hiç bitmez gibi düşündüğüm düşümü ve gerçeklerimi tek bir kelimesiyle yıktı ve gitti..
Yapamıyorum, dayanamıyorum onsuz, her şeyde, her kelimemde O var.. O ve Masum Aşkı…
Bi karşıma çıksa bi görebilsem bi dokunabilsem başka ne isterim ki ! …Sonsuzluğa kadar uzanırdı benim benim aşkım..
HEP SEVEBİLİRDİM..
Ama olmadı bütün dünyamı yıktı ve gitti..
Yinede aşığım ve birgün karşıma çıkıp seni seviyorum diyeceğini düşünmekten başka bir şey yapamıyorum..
Bir duysa beni onun için öleceğimi bi bilse başka bir şey istemem..
Hala düşünüyorum ve hala unutamıyorum..
Bu gece meleklerim kulağına fısıldasın Seni Seviyor diye.. Belki o zaman seversin beni..
Küçük Bi Umut Benimkisi..
Hayallerimdesin Hala…
*Büşra KDéniz (~вяσηzє*)
*o8.11.2oo9