**KüÇüCüĞÜm**

slma_dnz

Bayan Üye
Aynı sokakta oturuyorduk,adı ESRARENGİZ..Herkez onun için farklı söylerdi,hepsi nedensiz ve sebepsizdi,kirli sakalları wardı,kahverengi gözlü,kumraldı...Ben nefret ediyordum ama mahallenin bütün kızları ona hayrandı,hiç kimseyle konuşmaz,sadece gelip geçerdi,farklıydı.Gece boyu hep ewinde lambası yanardı.Birgün onunlayolda karşılaştık,çok güzel bir yüzü wardı..Kalbimi o an söküp atasım geldi..Çünkü ilk defa laf dinlemiyordu,o bakışları o gözleri kalbime işleyen gönlüm anladımki o an aşık oluyordum,artık sürekli uyumak yerine onun ewini izliyordum.Onunla karşılaşabilmek için akşam saatlerce kapının önünde oturuyordum,bir akşam yine onu gördüm;
-"Bir dk. bakarmısın?"dedim."Acelem war küçücüğüm."dedi.
Sanki bana aramızdaki yaş farkını anlattı,ewe gidip ağladım.O gece karar verdim onunla konuşacaktım,ertesi gün ewe girdiğini gördüm.Hemen qittim ve kapıyı çaldım açtı ve ;
-"ne war küçücüğüm?"dedi.
adımı bile söylemeden"SENİ SEVİYORUM" dedim..Gülümsedi..cevap bile vermedi..;
-"ewet?"dedim.;
-"ne ewet" dedi..Konuşamadım ve koşarak ayrıldım oradan..daha sonrada 1 ay ewden çıkmadım..
Birgün kızlarla oturuyorduk,mahalleye frenler halinde ambulanslar geldi.Ambulanstan acele inenler hızla onun ewine girdiler ve seyre kaldık..birkaç dakika sonra onu sedyeyle dışarı çıkardılar..Önümden geçerken;
-"BENDE SENİ KÜÇÜCÜĞÜM" dedi ve gözlerini yumdu..Donup kaldım herkez bana bakıyordu ewe doğru koşmaya başladım..Gözyaşlarım durmadan akıyordu ewde annemler ondan bahsediyordu..Ailesi yokmuş kendi gayreti ile bu yaşa kadar okumuş..Sevdiği bi kız warmış,ailesi wermeyince kaçırmış ama kız kaçtıkları gün ölmüş.Bir süre sonra yine sevmiş ama ne yazıkki oda ölmüş..İki sevdiğinide ölüm ayırmış sanki sevdikleri azrailin ölüm fermanıymış...Bazen hiç sebepsiz nedensiz durup dururken ağlıyormuş.Uyurken başının ucunda bir kalem,bir kağıt ve birde fotoğraf warmış..Bir an önce ölebilmek için Allah'a dua ediyormuş..İntihar etmiş,hastaneyi aramış,polislere haber vermiş..Polisler dualarında "KÜÇÜCÜĞÜM"
yazısınu bulmuşlar..
"KÜÇÜCÜĞÜM SENDE ÖLME YAZIYORMUŞ.."

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri