KSK'siz lig olmaz

-Ediz1912-

Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK!
Webmaster
KSK'siz lig olmaz

11362674.jpg

Yeşil-kırmızılı ekibin kader maçında 2.5 aylık hamile olmasına aldırmadan sahaya çıkıp bebeğini riske atan ve takımının ligde kalmasına katkı sağlayan Tuba, “Kaf-Kaf’ın yer almadığı bir lig düşünemiyorum. Koskoca kent bir çözüm bulmalı” dedi.

DYO’nun sponsorluktan çekilmesiyle boşlukta kalan Karşıyaka’nın Bayanlar Voleybol 1. Ligi’ne katılma şansı günden güne zayıflarken, geçen sezon 2.5 aylık hamile olmasına aldırmadan en kritik maçta sahaya çıkıp takımın kurtuluşunda önemli rol oynayan Tuba Meto, “Kaf-Kaf’ın olmadığı bir lig düşünemiyorum” dedi. KSK için bebeğini bile riske atan Tuba, “Karşıyaka voleybolda ekol haline gelmiş bir kulüp. Evet, sponsorsuz zor olacağı bir gerçek. Fenerbahçe de bu yüzden yıllarca 2. Lig’de mücadele etti. Hatta 1. Lig’e çıkan kadrolarında ben de vardım. Şimdi sponsor desteğiyle Avrupa’nın tozunu atıyor. KSK lige katılamazsa çok yazık olur” şeklinde konuştu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri