Kritik Bir Maç Olacak

ADMIRAL

Kayıtlı Üye

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı oyuncularından Bo McCalebb, kritik bir mücadele olarak gözüken Cantu maçını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Fenerbahçe resmi internet sitesine açıklamalar yapan Bo McCalebb, "Bu maça hazırlanmak ve konsantre olmak için yeterli zamanımız oldu. Ligde oynadığımız son Banvit maçı da Cantu maçının bir provası gibiydi. Aynı performansı sergilediğimiz takdirde Cantu’yu sahamızda yeneceğimizi düşünüyorum. Onların da iddiasını sürdürmesi işimizi zora sokan bir unsur gibi gözüküyor. Evet çok kritik bir maç gibi gözüküyor ama ben zorlanmadan kazanacağımızı düşünüyorum.Burada seyirci desteği çok önemli. Taraftarlarımızın bize vereceği destekle, görsel bir şölen eşliğinde Top 16’ya kalacağız" dedi.​

---> Kritik Bir Maç Olacak

Bo McCalebb cok iyi bir oyun kurucu yanlız takım uyum saglayamadı daha zor anlarda butun oyuncuların ust guvenlerınden maclar kaybedılıyor malesef :(

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri