Kremalı Tas Kebabı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

' Kontes..

Bayan Üye
Malzemeler:

1 kg kuşbaşı dana eti
80 gr tereyağ (veya mısırözü yağı)
15 kg taze krema
2 çorba kaşığı un
tuz, karabiber

Hazırlanışı:

Küçük parçalar halinde kesilmiş kuşbaşı eti, tereyağıyla birlikte tencereye koyup orta hararetteki ateşe yerleştirin Tuz ve karabiberi ilave edip, sık sık kanştırarak pişirin 10-15 dakika sonra, az suyla karıştırdığınız unu ete katın Bir süre daha unla pişirdikten sonra kremayı ilave edin İyice kanştırdıktan sonra kısık ateşte pişıneye bırakın Piştikten sonra servis tabağına koyup, üzerini ince kıyılmış maydanoz veya ince kıyılmış sarmısakla süsleyip yanında haşlanmış patatesle servis yapabilirsiniz
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber vozol
Geri
Üst