Kremalı Ren Çorbası

karagümrük

Kayıtlı Üye
MALZEMELER
8 kişilik
¼ kereviz
1 küçük ince dilimlenmiş soğan
10 su bardağı et suyu
¼ pırasanın beyazı
½ bardak zar gibi doğranmış tavuk eti
1 tatlı kaşığı tuz
1 çorba kaşığı yağ
2 kahve fincanı un
1 bardak süt


HAZIRLANIŞI
Bir tenereye yağı koyup hafif kızdırarak sebzeyi ilave edip bir dakika kavurun. Sonra tuz ve tavuk suyunu ekleyip kaynatın. Başka bir kapta sütle unu iyice karıştırıp kaynamakta olan tavuk suyunun içine karıştırarak ekleyin. Ağır ağır kaynatarak 20 dakika pişirip, süzün. Tavuk etlerini de ilave edin.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst