Kralın Sorusu

meto22

Kayıtlı Üye
Kral vezirine bir soru sormuş.Ben sana bir altın vereceğim.Onunla gidip bir koyun alacaksın.Koyunun kürkünü bana getireceksin.Bir de koyunun etinden isterim.Koyunu canlı ve 1 altınımı da isterim.

Son düzenleme:
nasıl bi şey.. bu şey ? :D
olmaz öyle şey :D

saçmaLıK.. xD hem kürkü olucak tamam hadi yzzsn koyunu da yani eti de olucakmış o zmn bacaklarını falan kessn ordaki etlerini wersn ! e 1 altını da kendi cebinden verr artık :D :D

gıderım bı koyn kurk alırım sonra baska bı koyun alır onun etını yuzerım sonra gıder koyun alır kraLa goturur aL derım sana bıde 1 aLtın :D

Kral vezirine bir soru sormuş.Ben sana bir altın vereceğim.Onunla gidip bir koyun alacaksın.Koyunun kürkünü bana getireceksin.Bir de koyunun etinden isterim.Koyunu canlı ve 1 altınımı da isterim.
Kuzulu ve yünlü bir koyun alırım. Yününü kırpar götürürüm. Kuzusunu yavruladıktan sonra koyunu keser etinden götürürüm. Kalan eti satar altın alırı ve onu da götürürüm. Kuzuyu büyütür koyun olunca onu da götürürüm. DOĞRUMU:147:

cevap:1 altınla koyunu alır.Kürkünü kesip 2 altına satar.Sonra 1 altınla bir koyun daha alır.Koyunun kuruğunun ucunu keser.Bu şekildede koyun ölmez.Kürkünü kestirip.1 altınla beraber kralın huzuruna sunar

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri