Kraldan gönderme!

karagümrük

Kayıtlı Üye
Manisasporlu Ariza Makukula klasını gösterdiğini söyledi.

Trabzonspor’un uzun süren uğraşlara rağmen kadrosuna katamadığı Portekizli futbolcu, “Öncelikle attığım goller ve galip geldiğimiz için çok mutluyum. Trabzon’da benim hakkımda küçük takım oyuncusu olduğum şeklinde bazı söylemler vardı. Bugün attığım gollerle büyük takım oyuncusu olduğumu gösterdim. Geçen sezon Kayserispor’da gol kralı olmuştum. Kaldığım yerden devam ediyorum. Bu sezona iki golle başladım, devamını da getireceğim” diye konuştu.

Transfer döneminde futboldan uzak kaldığını belirterek sadece antrenman yaptığına dikkat çeken Makukula, “Manisaspor bana şans verdi. Yeni hocamızla farklı bir hava yakaladık ve önemli bir galibiyet aldık” ifadelerini kullandı.

3 maçta 4 golü var

Ariza Makukula, Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor’a karşı oynadığı 3 maçta 4 gol attı. Kayserispor’un geçen sezon rakip sahada 2-1 yenildiği ve kendi evinde 1-0 kazandığı maçlarda sarı-kırmızılı takımın gollerine imzasını atan Portekizli forvet dün akşam da Manisaspor formasıyla Trabzonspor filelerini iki kez havalandırdı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri