Bezmi$h
Banned
Kolej, yeni dönemde Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi'nin fiziki yapısını sisteme uyarladı.
Koza Eğitim Kurumları Kurucu Temsilci Mustafa TIRAŞ, yaptığı açıklamada, kolejin her şeyi ile yeni eğitim ve öğretim dönemine hazır olduğunu söyledi. 4+4+4 Kademeli Eğitim Sistemi'ne göre okulun fiziki yapısında bir takım değişiklikler yaptıklarını, mevcut binanın yenilendiğini ifade eden Mustafa TIRAŞ, "Yeni eğitim öğretim yılından itibaren öğrencilerimizin kullanacağı bahçeden dersliklere kadar tüm mekanları 4+4+4 sistemine göre hazırlıyoruz. 1.sınıflarla ilgili de yaş gruplarına göre düzenleme yaparak çocuklarımızın gelişimlerine uygun sınıf ortamları oluşturuyoruz. 1. Sınıflarımıza oyun köşeleri oluşturarak eğlenerek öğrenmelerini sağlıyoruz" dedi.
Yeni sisteme göre kolejin Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lise'lerinin bahçe kullanım alanlarını ayırdıklarını ifade eden Koza Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Mustafa TIRAŞ, "Ayrıca 400 kişilik yemekhanesi, kapalı spor salonu, 200 kişilik konferans salonu, kütüphane, bilgisayar odası, görsel sanatlar, müzik, resim atölyeleri, sınıflarda son sistem akıllı tahta ve tamamen yenilenen iç ve dış dizaynıyla öğrencilere en güzel eğitimi vereceğiz." diye konuştu.