Koyu GRİ
Kayıtlı Üye
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Yürekti ilk oluşan anne karnında[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Atan bir damardı sadece.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Ve yazdığı kadarıyla büyük kitaplarda[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Beyazdı açıldığında [/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]İlk nefes alışı çığlık çığlığa
[/FONT][FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]BEYAZDIM
[/FONT][FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]BEYAZDIK
[/FONT][FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Saf [/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Temiz[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]İyi ve o kadarda dosdoğru[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Her şeyi yalan her yeri şu kirli dünya da[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Beyaz olan gönüllerimizden her şey netti bakınca olayların aslına[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Sonra saflık çocukluğumla beraber gitti.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Yavaşça bozulmaya başladım.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Kendimce uzun yıllar savaştım kötülerle ve kötülükle[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Kötülük siyah lekeydi[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Her hata da her yanlışta yüreklerimize düşen[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Kararmaya başlamıştım.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Grileşmeye [/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Temiz olmayan her şey gibi kirlenmeye[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Sancaktarlığını yaptığım iyiliğin bayrağı bile grileşmişti.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Her şeyi net gören gönül gözlerim bile [/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Seçemez olmuştu.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]İyi kimdi. Yanlış olan iyilik miydi?[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Kötü her zaman kazanan kahramandı.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Filmlerimize inat.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Evet, Artık [/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Bende Kirlenmiş pis biriyim.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]KOYU GRİ YE çalan rengimle[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Deli gibi bağırmak istiyorum[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Sokaklarında İstanbul un[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Tüm çıplaklığımla[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]YAŞASIN KÖTÜLÜK
Koyu GRİ[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Atan bir damardı sadece.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Ve yazdığı kadarıyla büyük kitaplarda[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Beyazdı açıldığında [/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]İlk nefes alışı çığlık çığlığa
[/FONT][FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]BEYAZDIM
[/FONT][FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]BEYAZDIK
[/FONT][FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Saf [/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Temiz[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]İyi ve o kadarda dosdoğru[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Her şeyi yalan her yeri şu kirli dünya da[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Beyaz olan gönüllerimizden her şey netti bakınca olayların aslına[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Sonra saflık çocukluğumla beraber gitti.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Yavaşça bozulmaya başladım.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Kendimce uzun yıllar savaştım kötülerle ve kötülükle[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Kötülük siyah lekeydi[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Her hata da her yanlışta yüreklerimize düşen[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Kararmaya başlamıştım.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Grileşmeye [/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Temiz olmayan her şey gibi kirlenmeye[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Sancaktarlığını yaptığım iyiliğin bayrağı bile grileşmişti.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Her şeyi net gören gönül gözlerim bile [/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Seçemez olmuştu.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]İyi kimdi. Yanlış olan iyilik miydi?[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Kötü her zaman kazanan kahramandı.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Filmlerimize inat.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Evet, Artık [/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Bende Kirlenmiş pis biriyim.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]KOYU GRİ YE çalan rengimle[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Deli gibi bağırmak istiyorum[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Sokaklarında İstanbul un[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]Tüm çıplaklığımla[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS,Arial,Helvetica,sans-serif]YAŞASIN KÖTÜLÜK
Koyu GRİ[/FONT]
Son düzenleme: