Kovulduk Ey Halkım Unutma Bizi-emin çölaşan

HaDeS

Kayıtlı Üye
yazar: emin colasan
yayinevi: bilgi yayinevi

Okurken sadece Hürriyet'te değil, AKP döneminde medyanın büyük bölümünde yaşanan akıl almaz değişikliği, gazeteciliğin nasıl iktidar çizgisine çekildiğini, bazı büyük işadamı patronların ve onlardan emir alanların hükümetten nasıl korktuğunu göreceksiniz. - Böyle bir kitap Türkiye'de ilk kez yazıldı. - İktidar korkusu, baskı, sansür!.. Bir yanda boynunu eğenler, öbür yanda başını dik tutanlar! Bu kitap hem Türkiye'de bir ilk, hem de bir medya belgeseli. - Okurken sadece Hürriyet'te değil, AKP döneminde medyanın büyük bölümünde yaşanan akıl almaz değişikliği, gazeteciliğin nasıl iktidar çizgisine çekildiğini, bazı büyük işadamı patronların ve onlardan emir alanların hükümetten nasıl korktuğunu göreceksiniz. - Anlatılan olayların tümü gerçek ve belgeli. Emin Çölaşan'ın öteki kitapları gibi bunu da bir solukta okuyacak ve bazı acı medya gerçeklerinin içyüzünü, perde arkasını öğreneceksiniz...Ve şaşıracaksınız!

Çölaşan kitapta Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök’le olan kavgalarını ve diyaloglarına da geniş yer veriyor. Çölaşan Özkök’ün kendisini her seferinde sırtından vurduğunu anlatıyor.

Son düzenleme:
---> Kovulduk Ey Halkım Unutma Bizi-emin çölaşan

Korku mu?
Medya korku ile bukadarini yapiyorsa, korkmadiginda neler yapacaklar merak ediyorum.
Gecti sadece medyanin borusunun ottugu donemler.
Artil insnlar medyada her yazilana inanmiyorlar. Sonra korkuyorlar diyorlar.
Korktuklari hal buysa korkmadiklari nasil ALLAH bilir.

Bide bunu diyen emin Çölaşan... :)))

---> Kovulduk Ey Halkım Unutma Bizi-emin çölaşan

O kadar cok kutuplastik ki
Artik inceleme/arastirma kitaplari okumamaya basladim

Herkes tarafli yaziyor
Hemde acik bi sekilde
Kitabi okumadim ama
Yazari colasan olunca bu kitabinda tarafli oldugunu dusunuyorum

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri