Nuri alco
Banned
Yola çıktığımda elbet aklımda bir şey vardır.Olmaması mümkün değil.Olan şeylerin geneli boşluktur.Yani işe yaramazlar.Ama işe yaramayanları seçebildiğime de inanmıyor gibiyim.Yoksa tereddüttemiyim.Neden di acaba?Gerçekleri ayıramamak ilginçti.Ap açık belliydi aslında.Ben bulamadığım için mi gerçekler zorlaşıyordu.Yoksa benim mi beceriksizliğimdi.Korkulu bir haldi bu olay.Gerçekleri seçip bilememek.Kötüydü elbettki.Ama bir gün bir amca:Gönlünü hoş tut dedi.Aklımda birden böyle bir şeyler belirdi.Sanki bana biri sesleniyordu.Sanki biri karşımda benimle konuşuyordu.Ben farkında değilim.Amca’nın dedikleri hoş geliyordu.Aslında doğru diyordu.Ama gönlümü nasıl hoş tutucaktım.Sadece gönlünü hoş tut diyordu.Neyse işe gidiyorum.Önümde bir araba.Durdu.Durmaması gereken bir yerde.Ben sinirlendim.Açtım camı kızdım,bağırdım çağırdım.Neyse tamam arkadaşım gidiyoruz dedi öndeki araçtaki adam.Ben iyice sinirlendim.Birden yine o Amca.Gönlünü hoş tut dedi.Ben birden duraksadım.Ve sustum,kaldım.Bitip bilmeyecek bir şeydi sanki bu ses.Ben mi yanlış yapıyorum diyordum.Ama yanlışımı bulamıyordum.Yaşım 25.Okul yeni bitmiş iş hayatına atılmışım.Gönülde bir eksiklik varmış meğer.Ama ben hala bilmiyorum ne olduğunu.Bir gün rüyamda;yine o Amca.Gönlünü hoş tut.Tutamayacaksan başkasına ada ki o seni temiz tutsun dedi.Ben birden uyandım.İnanamadım.Gerçek mi rüya mı?Gerçek olduğunu anladığımda uyuyamadım.Düşünüp taşındım.Ne oluyor bana?Yine mi sen amca.İşe gidiyorum.Bir bayana rastladım.Güzelce güldü bana.Çok sıcaktı o gülüşü.O gülüşle birlikte.O an şoktayken unuttuğum ama rüyamda amcanın söylediği laflar geldi aklıma.O sıcaklık içime işlemişti.Derdimin ne olduğunu anlamıştım.Kalbimdeki ,gönlümdeki boşluğun ne anlama geldiğini biliyordum.Ama dolduracak birisini bilmiyordum.İşte seni yazmaya başladım o günden sonra.Seni öyle güzel büyüttüm ki düşlerimde.Seni o kadar sıcak tuttum ki gönlümde.Seni bitiremedim sevdamda.Ama bir gün anladım ki sen benim ‘KÖTÜ KADER’imdin.Çünkü aklımdaydın.YANIMDA değildin…
Can sıkıntısı yazdım.Bir 5 dakikada.Okuyan okumayan herkese teşekkürler...
Can sıkıntısı yazdım.Bir 5 dakikada.Okuyan okumayan herkese teşekkürler...