Kötü bi başlangıç..

Buğra1

Kayıtlı Üye
Ewt arklar sabah sewgilimin msjını gördüm ayrıldık diodu..Zaten bi kaç gndür tartışıoduk bugnymiş kısmet..Aslnda hiç bi sewgilimn arksndan üzlmem ama bunda bi burukluk oldu..Gün kötü başladı yane hayrlısı diorum ilerleyn saatlerde zamn neler göstercek bklm

Senin Adına üzüLdüm.

En ufak bir tartismada ayriLdiysa birak üzüLme..

Dönerse Senindir Dönmezse Zaten Senin hic oLmamıstır..

hakkınızda hayirLisi.

Zaten 1 kaç gündür tartısıyormussunuz. Kıza tek etmiş belli. Ama tanımadığım için bir şey söyleyemem. Üzülmedin madem sorun yok :D

HayırLısı oLsun. (;

benimm eskii manita da ölee yaptıı telle msj gönderdii bitirdii çok üzülmüştümm flörtümm de olsa üzülmüştümm

geçmişş olsun kardişş

Koyar Abi Koyar

bu kızLara akıL Sır Ermez

paranoyak gibi bişey bunlar

ben artik kızLarn uzaydan geldigine inaniorum
bizim gibi bi cok insani anlamiyorlar
anLamadiklarina göre bi sorun var demektir.

Aynen kardeşim bunları anlamak çok zor sewenleri böle tekmelerler istemeyenlerin yakasına yapışırlar!

çok üzüldüm yha hayırlısı olsun dünyada kız mı yok hayırlı birini bulursun inşallah :(
yeterki sen yıkılma herşeye rağmen ayaktayım imajı ver ki ayrıldınız die sewinenlere fırsat verme
ayh ben ne diyorum olayı kendi yaşadığım olayla karıştırdım :)

için nasıL acıyOrdur kimBiLir ama üzüLme seviYor oLsaydı eğeR konuşurdu senin iLe o kdr basitmiki bi msjLa bitirdi ..
üzüLme sen waLla biz varız sevioruz seni buqRa :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri