KotaLı kuLLanıcıLar Lütfen okuyun.

Rap-ErtuaR

Kayıtlı Üye
İnternete baglıyken bilgisayarınız ile internet agı arasında sürekli veri transferi olur...yani kullanmakta oldugunuz pc ile net agı arasında sürekli bir veri trafigi mevcut...zaten bu adsl kota sorgulama sitesinde upload ve download edilmis veri oranlarınız olarak görülmekte...

kotanızı kontrol ederken, bizzat internetten indirmekte oldugunuz dosya boyutlarının yanında cesitli sitelerde yayınlanmakta olan interaktif uygulamalar flash tabanlı vb. arcade oyunlar ve online müzik radyo klip film vb. gibi dosyaları da gözardı etmemek gerekmektedir...

teknik olarak herhangi bir sitede, örnegin youtube, google video, kral oyun vb. gibi sitelerdeki video ya da oyun gibi online izlenen ya da oyanan oyunlar ve interaktif uygulamalar, ve bunun yanında video klip yayınları, film fragmanları, oyun tanıtım videoları vb. dosyalar siz izlemeye ya da oynamaya basladıgınız anda isletim sisteminiz tarafından öncelikle pc altına temp klasörüne gecici olarak aktarılmakta ve sistem kaynaklarınız dosyayı buradan import ederek uygulamayı baslatmaktadır...

hersey sizin bilgi birikiminiz ve klavyeniz ve farenize bilincli yaptırdıgınız dans ile dogru orantılıdır...

sonuc itibariyle, faturanız geldiginde kendinize ya da etrafınızdakilere '' bu ne yahu...?? kim indirmis bu kadar dosyayı da ben böyle limit asmısım...bakar mısın saat 22:39'da 326.265.924 byte (326 mb.) download diyo abicim bunu ben indirmedim ki biri hattıma mı giriyor yoksa'' vb. gibi sorular sormaz telekomu aradıgınız zaman tabiri caizse karsınızdaki kazmaya durumu izah etme sıkıntısı yasamak gibi cesitli enstantaneler yasamamıs olursunuz...

[dipnot]Adsl bağlantısı yaptığım yere bile sorduğumda farklı kaydeti tıkladığında kotan dolar sadece demişti:d Benim gibi yanlış bilgilendirilenler için bu yazıyı dikkatlı okuyun
..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri