KoSkoCa BiR SeN,KoSKoCa BiR SeVda*

< DadLı Cady >

Bayan Üye
Bilirmisin nasıl yazılır şiir.?Bu en çokta acı çekmek işidir.Yazamassın bilmeden,tarifini acının.Getiremezsin sonunu en acı sonları görmeden..Anlatamazsın aşkı,aşkı bilmeden.Hiç umudunu kaybetmişliğin oldumu senin?Yada oturup bir kaldırımda ağladınmı sen.Kendini yanlız ve kimsesiz hissettinmi...?Saatlerce oturup kendinle dertleştinmi?Yada hepsini boşverelim..Hiç benim gibi sevdinmi?Birşeye başlarken yarım bırakmak birşeyi..Yada sonunu bulamamak...Boşlukta kalmak nedir sence..?Acı çekmek,şarkılarda söylendiği gibi özgürlükmüdür?Sadece benim için varsın sandım seni.İstemedim kimseyle paylaşmak. Kıskandım Sana dokunan ellerden,senden bahseden dillerden...Melek sandım seni..Ne olur çekme kanalarını üstümden...Düşündüğüm kadar beyaz değil düşler..Bir film senaryosu değil bu..İstediğim gibi gitmiyor işler..Birliktelik yazmıyor bize bu kader..Ne olacak bunun sonu diye düşünüyorum başlamadan..Belli olmaz yarın ya yanımda olamazsan.Düşünmek korkutuyor beni..Sensizlik üşütüyor..Kalbim uslanmıyor,bana ait olmayanı istiyor.
Ne söz dinlemez şeysin ey kalbim..Yeter artık yıllarca seni dinlediğim..Sen beni hiç düşünmezmisin..Gidemem sevgimin arkasından,onca insana karşı gelemem.Bu Kadar günaha boyun eyemem.İsteme bunu benden..Kendimle kavgam,asla kazanamam..Yine sensin haklı sevgi fedakarlıkta saklı...Gittim diyelim..Ya dönemezsem..Bidaha hiç kimseyi sevemezsem..Gittim diyelim sevgimin peşinden,ya onu getiremezsem.
Ağlıyorum ağladıkça,çaresiz sözlerini duydukça..Yapacak birşey yok diyişin,diyipte gidişin geliyor aklıma.Yapabildiğim tek şey artık bu..Seni yazıyorum kağıtlara..Olurda bir gün okursunda anlarsın beni diye.Biliyorum beni anlaman değildir buna çare.Sende çok istesende kader yazmadı bizi birbirimize..Bilirsin beni..Hiç inanmak istemiyorum kadere.Sen bilmezsin nasıl yazılır şiir..Yürek nasıl dökülür satırlara.Kimseye anlatamadığını yazarsın sayfalarca..Ama boştur buda..Yine bulunmaz çaresi aşkın.Kim deman olmuşki tek başına yarasına..Bende söyleyemediklerimi yazıyorum satırlara.Koskoca bir sen,koskaca bir yürek sığdırıyorum onlara.Her cümlesine anlam katıyorum kendimce.Sen bilemezsin ağlamayı.İnsana verdiği öldürücü hıçkırıkları..Hiç öylesine ağladığın oldumu..?Yok yok bilemezsin sen geceleri sancılar içinde uyanmayı.Bu dipsiz kör karanlığı..Boşver en iyisi..Bilsen ne yapabilirsinki..Yinede sensin haklı,sevgi fedakarlıkta saklı...

Yine sığdırmaya çalıştım satırlara..

KoSkoca Bir Sen,KoSkoCa Bir Sevdayı...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri