Korkuyorum Yalnızlıktan `Anlıyor musun?`

AySe^^

Bayan Üye
İçimin tüm kırıntılarını bir kenara bıraktımtam şimdi..Düşünmemişhayal etmemiş kabul ediyorum kendimi..Bir daha hiç uyanmayacakmasumca uyuyan bir bebek gibi.. Ölsemmezarım küçücük olacaküzerime attığınız güller solacak..Kendimi ziyan hissediyorum..

İtiraf etmeliyimsarı rengi sevmiyorum! Mavinin derinliğine hiç uymuyor sarıve ne için yanyanalar bilmiyorum..Anlayamıyorumbenim rengim ne? Kendimi siyah beyaz bir film gibi hissediyorum.. Tüm bildiklerimihiç öğrenilmemiş kabul ediyorum şimdi.. Hayata baştan başlıyorumve kendime sonu olmayan bir yol çiziyorum! Zamanı olmasın doğduğum günün..Önemi yok..Ölümüm zamanlı olsunbir tek bunu istiyorum.. Ben öldüğümde kimse ağlamasın diye dualar ediyorum..

Aşk denen eğlenceli hayal kırıklıkları bütününe gelince.. Aşık olmayı istemiyorum.. Çünkü aşkçarpanlara ayırmaktan öte bir kavram..Aşksevgileri ayrıştırmak oluyoröğrendiğim formüller yetmiyor aşık olmaya.. Olduğum yerde kalıyorum..Aşk bana hiç mi hiç yakışmıyorbiliyorum..

Benim yalnızlıktan yapılmış küçük bir kalbim var..Ben orada kalıyorum.. Ziyaretçim olmuyorve bundan memnunum aslında.. Her yerde biraz kendimden bırakıyorum..

Günüm gece olduğunda ise;

Alıyorum elime kalemi
Ve tüm yalnızlığımı
Delicesine YALANLIYORUM!!
Aşk istiyorumAŞK!!
Yalnızlıktan korkuyorumanlıyor musun?

Ben geceleri hep yalan söylüyorum..
Ve bu gece
Seni hiç mi hiç sevmiyorum..

Yalnızlıktan korkuyorum..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri