Korkudan Ödüm Patlayacaktı!...

Tr_Cx

Kayıtlı Üye
Bu oLay tamamen gerçek ve şahsen ben yaşadım , sizinLe payLaşmak istedim. :)

AsLında ben yıLanLardan korkan biri değiLim , hatta eLimLe yıLan yakaLamıştım 1-2 sefer. Soğuk oLurLar , hızLı hareket ederLer ve size doLanmaya çaLışırLar fakat başını sıktığınız sürece çok fazLa sorun yoktur. ( Küçük yıLanLar için geçerLidir bu metod :) )

Neyse oLay yaşadığımız evin arka tarafında yaşandı , Eskiden dağ bayır çayır oLan yerLere depremden sonra KaLıcı konutLar yerLeşmiş , fakat kaLıcı konutLardan önce orada yaşayan insanLar varmış , OnLardan biride bizim apartmanın yakınında , Arkamız orman ve aLabiLdiğine ağaçLık , Bu köyLü arkamızdaki ormanda yaşayan bir yıLandan bahsetti , Bahsettiği yıLan bir anakonda yı andırıyordu , boyunun tamamını hiç görmemişLer kafası insan kafasından büyükmüş ve genişLiği ise normaL bir insan genişLiği kadarmış. Bu insan Koyun feLan besLiyor , koyunLarını gece hiç saLık bırakmıyor özeL yaptırdığı ağıLında koruyormuş , Daha önceden saLık bırakıyormuş taki bu yıLan 3-4 koyununu miğdesine indirene dek. Çok aramışLar ama buLamamışLar bunu , nerede yaşıyor nerden geLiyor biLen yok , sadece 1-2 defa görünmüş ahaLiye , birine saLdırmış hatta adam tüfeğiyLe vurduğunu fakat o haLde kaçmayı başardığını söyLüyor yıLanın. ÖyLe böyLe değİL harbi pisikopat bi yıLan bahsi geçen.

Neyse Sadede geLelim , bundan 1 sene önce arkamızdaki bahsettiğim ormanın üstünden yüksek geriLim teLLeri geçiyor bu teLLer trafoLar beLirLenemeyen bi sebebten patLıyor ve yanarak çevreye saçıLıyor , sıcak bir yaz akşam üstü , kuru daLLar yaprakLar başLıyor aLev aLmaya sadece saniyeLer içinde 4 ayrı yerden yanmaya başLıyor orman , ben işteyim tabi bu sırada , AnnemLer bahçeyLe uğraşırken oLayı fark ediyoLar koşarak eve çıkıyor ve itfaiyeye haber veriyoLar fakat itfaiye geLene kadar ormanın zemnininin neredeyse tamamı yanıyor ağaçLarın bağzıLarı devriLiyor feLan , neyse itfaiye geLiyor uzun uğraşLar sonucunda söndürüyor , fakat itfaiye erLerinden birinin yüzü donuk bir şekiLde ormandan cıkıyor , ne oLduğunu soruyor arkadaşLarı yok bişi diyor , annemLer feLan ordaLar tabi neyse bunLar çekip gidiyorLar.

AnnemLer evLerine gidiyor akşam geLdiğimde oLayı bana anLattıLar , arkadaşLarımLa beraber ormana girmeye karar veriyoruz , Merak beni öLdürecek yoksa , neyse girdik ormana yanık kokusundan başka bi koku yoktu , taki içLerine iLerLiyene dek , yanık kokusu yerini pişmiş et kokusuna bıraktı , kokuyu takip ettik ve hayatımdaki en korkunç manzarayLa karşıLaştım.

Bize bahsediLen yıLanın cesedini buLduk. Yanmış ve buruşmuş fakat buruşmuş haLi biLe okadar kaLınki sanarsınız insan yutmuş , kafası tavada pişen omLet gibi yayıLmış toprağa kamyon tekeri kadar oLmuş çapı , yıLan dişLerinin boyu orta parmağınızdan uzun ve sipsivri , arka dişLerinin en küçüğü biLe köpek dişi gibi , ağzını açmış gözLeri açık sanki canLı gibi hayLa , yıŞanın etrafında birkaç tur attık ve inceLedik , boyu 20 metreden fazlaydı , takip et et bitmiyor. Daha sonra evLerimize dağıLdık fakat akLımdan hiç çıkmıyordu yıLan.

Ertesi gün iş dönüşü arkadaşLara geLin şunun fotoğrafını çekip nete vereLim dedim , Yanımıza SopaLarı aLıp gittik çekmeye fotorafını , Ancak birde ne göreLim yıLanın izi var kendi yok , kafası omLet gibi oLmuş haLdeydi canLanması imkansız nereye gitmişti , bu bizi daha büyük dehşete düşürdü daha sonra kimse o yıLanı görmedi , en azından biz duymadık.

---> Korkudan Ödüm Patlayacaktı!...

~~yolcu™~~;1352141' Alıntı:
o sizin koyuncu götürmüştür onu o almıştır o

Onu kaLdırmak için birkaç insandan fazLası Lazım , Hayvan 20 metreden fazLaydı boyu , AğarLığını hesapLayamayız hiç birimiz :/

Way bea :S

Leş yiyenler filan üşüşüp yemesınler yılanı :S

yok ya o koyunların hesabını sormak için elektrikli hızarla doğramış götürmüştür bence

xD snn yerind ebn oLsaydım bnde korkardım Bu arada TesekkürLer..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri