sllsn
Bayan Üye
İçindekiler :
2 Adet soğan
1 Adet havuç
2 Çorba kaşığı sıvıyağ
1 Kahve fincanı un
1 Çorba kaşığı köri
5 Su bardağı et suyu
1 Çay kaşığı limon suyu
3-4 Dal maydanoz
Tuz
karabiber
Hazırlanışı :
Soğan ve havucu soyup küçük küpler halinde doğrayın.
Sıvıyağı kızdırıp soğan ve havucu 5 dakika kavurun.
Un ve köriyi ekleyip karıştırarak birkaç dakika pişirin.
Et suyunu ilave edip 5 dakika kaynatın.
Limon suyu, tuz ve karabiberi ekleyip 40 dakika pişirin.
Çorbayı blenderdan geçirin.
Maydanozla süsleyip servis yapın.
2 Adet soğan
1 Adet havuç
2 Çorba kaşığı sıvıyağ
1 Kahve fincanı un
1 Çorba kaşığı köri
5 Su bardağı et suyu
1 Çay kaşığı limon suyu
3-4 Dal maydanoz
Tuz
karabiber
Hazırlanışı :
Soğan ve havucu soyup küçük küpler halinde doğrayın.
Sıvıyağı kızdırıp soğan ve havucu 5 dakika kavurun.
Un ve köriyi ekleyip karıştırarak birkaç dakika pişirin.
Et suyunu ilave edip 5 dakika kaynatın.
Limon suyu, tuz ve karabiberi ekleyip 40 dakika pişirin.
Çorbayı blenderdan geçirin.
Maydanozla süsleyip servis yapın.